FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

GALERIE FOTO Care Derby de România?! FCSB și-a prezentat echipamentele de deplasare, pe care le va purta cu Dinamo, deși evoluează acasă!

Foto FCSB +5   FOTO
Foto FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 13:20

FCSB și-a prezentat noul echipament pe care-l va folosi în deplasare în acest sezon, însă meciul de debut în care tricourile vor putea fi văzute live va fi în partida de pe teren propriu cu Dinamo, de duminică.

Tricoul este de culoare albastru, iar zonele mânecilor și ale umerilor sunt evidențiate printr-o nuanță de albastru deschis.

"Inspirația pentru alegerea nuanțelor noului echipament o reprezintă protosteaua – o stea în faza de formare, asemenea noii energii și a forței echipei FCSB, pentru sezonul competițional 2018-2019", se arată într-un comunicat al roș-albaștrilor.

"Nike își menține o atenție deosebită asupra protecției mediului înconjurător. Echipamentele sunt realizate și de această dată din poliester reciclat. Echipamentele sunt proiectate pentru a oferi deopotrivă performanțe de neegalat și un impact scăzut asupra mediului înconjurător. Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 16 sticle de plastic. Începând cu anul 2010, Nike a folosit peste 3 miliarde de astfel de sticle pentru producerea echipamentelor de fotbal, cantitatea de poliester astfel rezultată este suficientă pentru acoperirea a 5.200 de terenuri de fotbal" comunicat FCSB

Interesant e că și Dinamo va juca împotriva roș-albaștrilor în echipamentele negre, care reprezintă al treilea rând de tricouri pe care echipa din Ștefan cel Mare îl deține.

Practic, cele două rivale vor evolua ambele în echipamente care nu sunt tradiționale!

ISTORIE / STEAUA CU ADIDAS, BECALI CU NIKE

Începând din 1976, Steaua a semnat un parteneriat cu firma Adidas, care a oferit echipamentul de joc timp de 26 de ani consecutivi. Pe 1 iunie 2002, în ultima etapă a campionatului 2001-2002, în meciul Astra - Steaua 1-1, Steaua evolua pentru ultima dată într-un echipament Adidas. Din 2002-2003 s-a semnat un contract cu Nike, care e în vigoare şi azi. Practic, cum Becali a devenit patron la FCSB în ianuarie 2003, echipa a fost îmbrăcată doar de firma de echipament americană cât timp el a condus clubul.

CONTRACTE / JOMA ARE SUPREMAȚIA ÎN L1

Dacă pe vremuri Nike și Adidas aveau cea mai mare expunere în prima divizie, acum situația s-a schimbat radical. Contract cu Nike au Viitorul și FCSB, iar cu Adidas are Sepsi, în timp ce Dinamo a renunțat la Nike pentru Macron. În acest moment, principalul partener tehnic din L1 e Joma. Firma are contracte cu 5 formații: Astra, CFR Cluj, U Craiova, Gaz Metan și Poli Iași. Voluntari are echipament de la Puma, FC Botoșani de la Errea, Chiajna de la Lotto, Hermannstadt de la Andu, iar cei de la Călărași de la Acerbis.

  • FCSB - DINAMO se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  27 Iulie 2018, 19:51

Protosteaua!!?... Poate prosteaua! Vai de voi! Va mananca cainii negri!

cristi_oase
cristi_oase  •  27 Iulie 2018, 18:33
Postat de funeralii_fc_fcsb pe 27 Iulie 2018, 18:00

Clona din Popesti Leordeni copiaza U Craiova, după ce în trecut a copiat Petrolul, jucând în galben albastru. Ce jenant! Ce PORCĂRIE de echipă!

Lasati astfel de comentarii necenzurate ? ....***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristi_oase
cristi_oase  •  27 Iulie 2018, 18:30
Postat de funeralii_fc_fcsb pe 27 Iulie 2018, 18:00

Clona din Popesti Leordeni copiaza U Craiova, după ce în trecut a copiat Petrolul, jucând în galben albastru. Ce jenant! Ce PORCĂRIE de echipă!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează