FOTBAL  »  Superliga  »  VIZITA MEDICALĂ

GALERIE FOTO Doar o săptămînă de pauză » Steliştii au efectuat vizita medicală, iar după-amiază pleacă în primul cantonament

FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2015 10:50

Steliştii s-au trezit devreme, iar la ora 8 au venit la INMS pentru a efectua vizita medicală. Jucătorii lui Mirel Rădoi au avut doar o săptămînă de vacanţă.

Primii veniţi au fost Srgian Luchin şi Paul Papp, în timp ce Cristi Tănase a ajuns printre ultimii.

De la vizita medicală n-au lipsit Alexandru Aldea şi Alexandru Tîrnovan, proaspăt reveniţi după împrumuturile la Ceahlăul, respectiv Gaz Metan. 

20 de jucătorii au fost prezenţi: Chipciu, Tănase, Papp, Stanciu, Popa, Pîrvulescu, Aldea, Rîpă, Neagu, Pham, Enceanu, Vîlcenau, Varela, Ţucudean, Toşca, Iancu, Grădinaru, Tamaş, Tîrnovan, Luchin

Au lipsit: Niţă (a făcut vizita medicală la Chiajna), Cojocaru (naţionala de tineret), Filip (accidentat), Breeveld şi Guilherme (învoiţi)

Azi pleacă deja în cantonament

După-amiază steliştii vor pleca în primul cantonament al echipei sub conducerea lui Mirel Rădoi. Acesta va avea loc la Săcele pînă pe 19 iunie, iar toate antrenamentele se vor desfăşura în cadrul bazei Forex, din Braşov.

Cel de-al doilea cantonament va avea loc în perioada 22 iunie - 4 iulie, în Austria. Roş-albaştrii vor ajunge în Werfenweng, o localitate aflată în regiunea Tirol. Momentan nu au fost anunţate meciurile amicale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
simohayha
simohayha  •  08 Iunie 2015, 20:14
Postat de cristid. pe 08 Iunie 2015, 16:05

Comparativ cu alti prieteni de fotbalisti din Romania, Cristi Tanase chiar e fotbalist. S-a vazut cand lipsea, ca fara el, Latovlevici e zero pe stanga. Bine, acum toti aveti asteptari de la Tanase sa fie noul Hagi din cauza articolelor platite din presa de catre cioban, care se chinuie sa il vanda de ani intregi.

Sunt de acord cu tine. Tanase e chiar un fotbalist bun. Putini dintre ei l-au ridiculizat pe Felgueiras , un portar foarte bun pentru Liga a I-a , cum a facut-o la un gol antologic Dodel, ca sa dau un singur exemplu dintre multe altele pozitive. Din pacate e in prezent tinta predilecta a "cetatenilor", montati sa scuipe cu seminte si sa-l injure nonstop, cum era injurat Dica la un meci de referinta pentru viitorul lui...MM Stoica.

cristid.
cristid.  •  08 Iunie 2015, 16:05
Postat de steaua1986forever pe 08 Iunie 2015, 13:51

Mi-ati stricat ziua cu prima poza cu Dodel. Nu inteleg ce *** mai cauta pe la echipa ***, la fel si alti prieteni de fotbalisti precum Rapa, Tamas, Neagu, etc.

Comparativ cu alti prieteni de fotbalisti din Romania, Cristi Tanase chiar e fotbalist. S-a vazut cand lipsea, ca fara el, Latovlevici e zero pe stanga. Bine, acum toti aveti asteptari de la Tanase sa fie noul Hagi din cauza articolelor platite din presa de catre cioban, care se chinuie sa il vanda de ani intregi.

benaflek
benaflek  •  08 Iunie 2015, 14:43

in loc de ochelari pune i o lopata obosita in mana si e de acolo de la bordura

Vezi toate comentariile (7)
Comentează