FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

GALERIE FOTO "Familia CFR le urează multă baftă celor doi!" » Ce fac "feroviarii" înaintea meciului decisiv cu U Craiova

FOTO: Facebook @/nicu.cherciu +7   FOTO
FOTO: Facebook @/nicu.cherciu

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 10:20

Elevii lui Dan Petrescu s-au destins înaintea partidei cu U Craiova, pozând cu o mașină personalizată cu emblema clubului "feroviar". 

  • CFR Cluj - U Craiova se joacă sâmbătă, de la 20:45, și e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

Jucătorii celor de la CFR Cluj au umplut rețelele de socializare cu fotografii. Camora și compania s-au întâlnit cu Adi Iliescu și Rareș Badea, participanți în Raliul Transilvaniei cu o mașină personalizată în culorile "feroviarilor".

"Atât noi, CFR Cluj, cât și băieții ne luptăm pentru locul 1, iar performanța ne-a unit. Familia CFR le urează multă baftă celor doi!", au scris clujenii pe pagina oficială de Facebook.

Vezi imagini cu bolidul "CFR Cluj" în galeria foto de mai sus!

Vezi și: Comisia de Disciplină a judecat astăzi memoriile prin care FCSB și CFR și-au cerut reciproc depunctarea. Ce urmează în cele două cazuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează