FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

GALERIE FOTO Fiesta pe silent! Giurgiuvenii n-au pornit încă petrecerea pentru primul titlu din istoria orașului

FOTO: Alex Nicodim +4   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 02 mai 2016 18:35

Giurgiu a devenit al 13-lea oraș care dă României o campioană în Liga 1. Chiar și așa, locuitorii micuțului oraș de la granița cu Bulgaria nu trăiesc încă la intensitate maximă acest eveniment. 

Jucătorii Astrei au fost așteptați la hotelul unde aseară au petrecut câștigarea titlului de câțiva copii, plini de entuziasm și în căutare de poze și autografe de la jucătorii lui Șumudică. 

Pentru meciul din această seară s-au vândut aproximativ 4.000 de bilete, însă oficialii clubului se așteaptă la o asistență numeroasă și sunt șanse ca stadionul să fie aproape plin. 

La meci vor asista rudele și apropiații jucătorilor, care au rezervat câteva zeci de bilete. 

Agitația a fost mai mare în drumul dinspre Giurgiu spre București. Românii s-au întors din mini vacanța de 1 mai din Bulgaria, în timp ce giurgiuvenii au ales să petreacă în familie a doua zi de Paște. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
spinoza
spinoza  •  02 Mai 2016, 21:17

Autocar descoperit sa-i plimbe prin Giurgiu, este?

observator_federal
observator_federal  •  02 Mai 2016, 20:01

E firesc ca stadionul sa se umple in cinstea noii campioane! Si, in plus, Dinamo a adus multi suporteri si in alte deplasari pe stadioane care, in mod obisnuit, nu au multi spectatori - ultima cea cu FCSB, pe Arena Nationala, stadion ce nu aduce (cu abonamente cu tot) mai mult de doua mii de spectatori la meciurile FCSB. Este posibil ca in aceasta seara, la un moment dat, cele doua galerii sa scandeze la unison.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează