FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA 1-2

GALERIE FOTO Furia galbenă împotriva Capitalei » Atmosferă superbă pe "Ilie Oană" la Petrolul - Steaua

Petrolul, prima echipă din România cu o coregrafie 3 D, iar imaginile au scos în evidență mîndria orașului, care a rezistat și nu s-a predat în fața atacurilor militare adverse. +4   FOTO
Petrolul, prima echipă din România cu o coregrafie 3 D, iar imaginile au scos în evidență mîndria orașului, care a rezistat și nu s-a predat în fața atacurilor militare adverse. "Găzarii" s-au inspirat de la fanii Galatei, care au făcut prima coregrafie 3D din istorie

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 01 octombrie 2012 01:43

Peste 15.000 de oameni au umplut pînă la refuz arena "Ilie Oană", creînd poate cea mai fierbinte atmosferă de pe stadioanele din România

VEZI AICI IMAGINI CU COREGRAFIA FANILOR PLOIEŞTENI!

Ploieştiul a fost ieri un oraş care a trăit doar pentru fotbal. Un meci aşteptat de fanii prahoveni fix 11 luni. Atît a trecut de la partida celebră din sezonul trecut. Atunci meciul a fost oprit înaintea pauzei, după ce un fan al "lupilor" i-a aplicat o lovitură incredibilă lui Galamaz. 11 luni în care orgoliile s-au ascuţit şi mai tare. În 11 luni, Galamaz a ajuns la Petrolul şi acum e chemat să înjure Steaua chiar de peluza din care a pornit şi huliganul Enache. Şi culmea, Gala răspunde prompt, iar pe buze i se citesc bine cuvintele pe care fanii vor să le audă.

Deşi doar 60 de kilometri desparte Ploieştiul de Bucureşti, oamenii au o încleştare aparte. Nouă din zece lozinci sînt anti-Capitală şi acestea se aud în afara stadionului, dar şi în arenă. Intens, strigate de puşti la bustul gol, de oameni cu părul alb, dar şi de domnişoare pe tocuri.

VEZI AICI FAZE VIDEO DIN MECI!

Pe stadion, atmosfera e şi mai încinsă. Tribunele sînt atît de aproape de teren încît lui Tătăruşanu îi ţiuie la propriu urechile cînd păşeşte pe gazon. Şi simte încleştarea pumnilor care se strîng ameninţîndu-i familia. Dacă la Steaua - Rapid a fost rasism, la Petrolul - Steaua e ură. Sînt ochii injectaţi ai unor oameni pentru care nu contează neapărat meciul. Sosirea celor 400 de stelişti agită şi mai mult spiritele. Bucureştenii incită prin gard, înjurăturile curg valuri, ploieştenii sînt mai mulţi şi îşi înving adversarii cu "Sărim, sărim şi vă măcelărim!", strigat la unison de tot stadionul.

Momentul cînd arena ploieşteană se transformă în una cu adevărat occidentală e atunci cînd din boxe răsună imnul echipei. E momentul civilizaţiei, momentul cînd lumea are zîmbetul pe buze.

Intrarea echipelor pe teren a însemnat o coregrafie acrobatică a ultraşilor din Ploieşti. Trimitere la Al Doilea Război Mondial şi la faptul că Ploieştiul a fost un oraş care nu s-a predat.

Citește și:

Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Superliga
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Plusează pentru transferul lui Krasniqi de la Rapid! Lovitură financiară: Șucu a primit o ofertă de nerefuzat
Superliga
Plusează pentru transferul lui Krasniqi de la Rapid! Lovitură financiară: Șucu a primit o ofertă de nerefuzat
Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”
Altele
Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (62)
tamataru
tamataru  •  02 Octombrie 2012, 20:55
Postat de varanga53 pe 01 Octombrie 2012, 12:25

Cui nu s-a predat Ploiestiul ? Se vede ca sunteti "ziaristi" ! A fost asediat vreodata Ploiestiul ? De catre cine ? Deontologilor , nu poti sa te predai AVIATIEI , nu ai cum ! Valea Prahovei a fost aparata de aviatia de vanatoare si de artileria antiaeriana germana si romana ! Ce legatura are , strict, cu orasul Ploiesti ? Vai de capul vostru !

HAI PETROLUL!

tamataru
tamataru  •  02 Octombrie 2012, 20:53
Postat de kamikaze96 pe 01 Octombrie 2012, 10:14

La anul o sa aveti, daca ramane Rednic :))) ! Bine nu Craiova, dar poate o ajunge si ea in liga a doua-a

La anul o sa fim peste voi,in clasament,posibil si in sezonul acesta.

tamataru
tamataru  •  02 Octombrie 2012, 20:50
Postat de iptdorin pe 01 Octombrie 2012, 16:32

:))))))eu stiam de ani nu de luni

nu cred.acum aveti echipa.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează