FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Gabi Iancu "dă goluri" doar în vacanţă! » N-a mai jucat de aproape două luni, dar face senzaţie în afara gazonului

Anna, într-o fotografie hot de pe pagina ei de Facebook +15   FOTO
Anna, într-o fotografie hot de pe pagina ei de Facebook

Articol de - Publicat marti, 30 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 decembrie 2014 15:23

Fotbalistul Stelei se laudă cu o nouă cucerire, o puştoaică sexy de doar 21 de ani, vîrstă pe care atacantul o va împlini în aprilie 2015.

Anna Negoescu e noul "trofeu" al lui Gabi Iancu. Tînăra de 21 de ani e iubita de dată recentă a celui care n-a mai evoluat într-un meci al Stelei de aproape două luni, iar de marcat n-a mai făcut-o din septembrie, dar şi atunci într-un joc de Cupa României, împotriva unei formaţii din liga secundă.

Cei doi şi-au făcut publică relaţia prin intermediul unei reţele de socializare, Anna Negoescu fiind prietenă cu iubita lui Lucian Filip, coechipier cu Iancu în Ghencea.

În momentul de faţă, chiar dacă se află în vacanţă, Iancu e în plin proces de recuperare după o operaţie complicată suferită pe 18 octombrie la genunchiul drept, unde i-a fost refăcut cornul posterior al meniscului.

Medicii i-au transmis că dacă va respecta sută la sută programul şi pe perioada în care echipa e în vacanţă, atunci va putea să fie apt de joc chiar la finalul lui februarie, cînd se va relua sezonul în 2015.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Sfaturi de la "Fălcos"
Ioan Andone crede că Steaua trebuie să-l păstreze pe Lucian Sînmărtean dacă vrea să ajungă în 2015 din nou în grupele Champions League: "Dacă Steaua îşi propune să ajungă în grupele Champions League şi să facă şi ceva puncte pe acolo ar trebui să fie dispusă la orice efort ca să îl păstreze pe Sînmărtean, în opinia mea. Dacă îţi propui Europa League, e altceva! Cred că Lucian mai joacă încă un an de zile fără probleme şi la nivel de echipă naţională, şi la nivel de Steaua, dacă va lua decizia de a rămîne la roş-albaştri".

Vor trei din trei
Steliştii vor ca în noul an să cîştige toate trofeele pe plan intern: campionatul pentru a treia oară consecutiv, Cupa, pentru a realiza eventul după 18 ani şi să-şi adjudece Cupa Ligii. "Nu cred că ne putem simţi deja campioni. Noi o să jucăm toate meciurile la victorie, ne dorim să cîştigăm fiecare partidă, nu o s-o lăsăm deloc moale", a spus Papp pentru DolceSport. "Categoric, atît timp cît nu sîntem campioni matematic, orice este posibil. Noi sperăm să fim cît mai repede campioni şi să ne axăm pe celelalte trofee", a adăugat Adi Popa.

Arla vrea la Steaua
Agentul lui Arlauskis, Leonid Istrati, a vorbit despre stadiul negocierilor dintre portarul lituanian şi Steaua: "Are oferte multe, dar la ultima mea discuţie aici, în România, jucătorul mi-a menţionat că trebuie luată serios în calcul şi varianta Steaua din vară. Îi place aici foarte mult! Nici nu mă aşteptam să se acomodeze atît de bine şi să se simtă atît de bine. De fiecare dată cînd îi spuneam de o ofertă, el îmi zicea să nu uit că mai e şi Steaua. Oricum nu poate să plece din iarnă, pentru că Steaua are nevoie de el şi nu îl transferă. Aşa am convenit cu domnul Argăseală, să ne vedem după Sărbători".

"Steaua a rămas repetentă!"
Emerich Ienei i-a criticat dur pe stelişti după ce anul acesta au ratat calificarea în Liga Campionilor şi au fost eliminaţi din Europa League: "La fel ca şi în sezoanele precedente, s-au descurcat foarte bine în campionat. Au terminat turul pe primul loc, la o diferenţă mare de puncte faţă de următoarele clasate, şi nu cred că vor avea nici o problemă să cîştige un nou titlu. În Europa însă, Steaua a rămas repetentă! A ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor şi n-a reuşit să ajungă nici în primăvara Europa League. A dezamăgit mult la acest capitol".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
iozefini
iozefini  •  31 Decembrie 2014, 16:47

mai bine ar fii ca sa fie laudat in ziare pentru cea ce face pe teren nu in viata private petrecuta prin restaurant,noptii pierdute adica o viata extra sportive care ii va marca cariera.Ex: are destule la jucatorii din RO.nu da cu piciorul la talentul cu care te-a inzestrat cel de sus.

zidane92
zidane92  •  30 Decembrie 2014, 23:35

Gsp-ul stelist trece intr-o noua era,de acum nu vor mai fi promovati jucatorii lui FC X ci papusile tunate din dotarea jucatorilor lui FC X in noua versiune gsp :ESCORT ERA!

1349magus
1349magus  •  30 Decembrie 2014, 22:27
Postat de inginerul. pe 30 Decembrie 2014, 19:51

21 de ani si deja are silicoane, botox in buze, lentile de contact, etc. Nu inteleg ce gasesc unii barbati interesant la aceste papusi siliconate... Nimic nu se comparata cu o frumusete naturala.

Da' ce? Iancu e barbat?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează