FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

GALERIE FOTO I-a luat ochii tatălui! Aproape de CFR Cluj, Ionel Ganea l-a remarcat în Gruia chiar pe fiul său

Foto: Răzvan Luțac (Gazeta Sporturilor) +8   FOTO
Foto: Răzvan Luțac (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 01:06

Echipa secundă a celor de la CFR Cluj a scos un egal pe teren propriu, 1-1, în fața uneia dintre favoritele seriei C5, Minerul Baia Mare, cu gol marcat de George Ganea, 19 ani, fiul lui Ionel Ganea

La partidă a asistat, după cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate încă de ieri, și Ionel Ganea. Fostul internațional este favorit să preia echipa după ce au apărut informații despre plecarea iminentă a tehnicianului Antonio Conceicao.

 Acesta a venit însoțit de potențialul său antrenor secund, Eugen Trică, și a urmărit prima repriză de la unica tribună a arenei CMC din Gruia, aflată la câteva străzi distanță de stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Și a avut ce vedea. George Ganea, fiul său, jucător la CFR Cluj, a marcat golul de 1-0 și singurul al echipei sale. Baia Mare a egalat în repriza secundă prin Denis Liheț.

George Ganea își revine după o carieră măcinată, ca junior, de accidentări. Fost la Rapid, Ganea jr. ajunsese, în anii trecuți, chiar și la AS Roma Primavera și era om de bază la loturile de juniori.

Vezi mai sus o galerie foto de la meci!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Septembrie 2018, 11:51

Da, la Ganea e valoare ca o sa il ia taticu' la echipa. La Hagi e nepotism.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează