LIGA 1  ·  CHIAJNA - POLI IAȘI 3-6

GALERIE FOTO Imagini inedite din pauza festivalului de goluri de la Chiajna - Poli Iași: cum au deszăpezit gazdele terenul

Captura Telekom Sport +9 FOTO
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 21:19

Codul galben de ninsoare a pus probleme la Chiajna, la meciul dintre Concordia și Poli Iași, încheiat cu scor de tenis, 3-6. Suprafața sintetică s-a acoperit imediat de zăpadă, așa că oficialii gazdelor au trebuit să găsească o soluție eficientă în pauză. 

Au agățat de o mașină o perie, cu care în 15 minute au deszăpezit imediat stadionul.

Metoda a avut efect doar pentru câteva minute din repriza a doua. Apoi dreptunghiul verde sintetic a devenit din nou alb. 

Imaginile fac notă discordantă cu ce s-a putut vedea pe stadioanele de la noi în ultimii ani în lupta cu nămeții. Astfel, mașina cu perie a înlocuit deținuții "înarmați" cu lopeți, la care fotbalul nostru a apelat cu încredere în trecut. 

Citește și:

GALERIE FOTO Alexandru Tudor, premiat la retragerea din activitate: "Respect și stimă pentru o carieră sublimă"La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1