FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

GALERIE FOTO Iron Man Viitorul » Hagi și-a "închis" jucătorii în sala de forță pentru a spulbera apărările în noul sezon de Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 13:30

Viitorul a făcut în această dimineață un nou antrenament în sala de forță, componenții echipei efectuând mai multe serii  de exerciții la aparatele specifice.

Astăzi, de la ora 17.30, Viitorul va disputa și primul joc de pregătire din Polonia, în care va întâlni formația poloneză Daleszyce Spartacus.

"Așa sunt vacanțele fotbaliștilor, mai scurte, dar ne-am obișnuit deja. Pentru că în ultimii ani am fost plecat, am preferat să-mi petrec timpul acasă, alături de familie. Am început devreme pregătirea pentru că jucăm primul meci oficial pe 12 iulie, în cupele europene, și avem nevoie să ne intrăm cât mai rapid în formă. Ne dorim să facem o treabă cât mai bună în noul sezon, să depășim ceea ce am realizat în campionatul trecut. Primul obiectiv este să intrăm în play-off și apoi să obținem un loc cât mai bun", a spus căpitanul Ianis Hagi.

"Faptul că jucăm destul de repede primul meci oficial prezintă și avantaje, și dezavantaje. Trebuie să ne antrenăm și să ne ținem tonusul ridicat până la sfârșitul anului. În Europa League, ne-am propus să trecem primul tur și apoi vom vedea ce adversar vom avea"
Bogdan Țâru

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează