FOTBAL  »  Superliga  »  PREZENTARE

GALERIE FOTO Ropotan a semnat cu Pandurii! Primele imagini cu fostul mijlocaș al Petrolului

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 10:43

Mijlocașul Adrian Ropotan a semnat un contract pentru un an de zile cu Pandurii Tîrgu Jiu. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului.

Jucătorul se află cu echipa în cantonamentul din Spania și se pregătește sub comanda antrenorului Edward Iordănescu, el debutînd joi în tricoul echipei Pandurii, la meciul amical disputat în Spania contra formației germane Karsruher SC.

Adrian Ropotan este convocat și la echipa națională, fiind cel de-al patrulea jucător de la Pandurii Tîrgu Jiu, alături de Săpunaru, Hora și Răduț, care va participa la stagiul de pregătire din Antalya.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close