FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

GALERIE FOTO Rupere de nori! Partida dintre Astra și FCSB, ÎN PERICOL?! Imagini INCREDIBILE de pe străzile din Giurgiu

FOTO: Facebook @meteoplus
FOTO: Facebook @meteoplus

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 18:04

Astra Giurgiu și FCSB se întâlnesc astăzi în derby-ul etapei de debut din noul sezon de Liga 1. Ploaia ar putea însă da peste cap calculele organizatorilor. 

 O ploaie torențială s-a abătut asupra Giurgiului cu câteva ore înainte de startul meciului dintre Astra și FCSB. Străzile municipiului au fost inundate, imaginile surprinse de cei de la Meteoplus fiind grăitoare.

La doar câteva sute de metri de stadion "Marin Anastasovici", mașinile au fost blocate după ruperea de nori. Partida este programată la ora 21:00.

Vezi și: Nicolae Dică începe sezonul cu un nou sistem » Echipele probabile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
para.para
para.para  •  21 Iulie 2018, 21:09

Pana si Doamne Doamne s-a obisnuit ca echipa gazetei sa joace in ultimul meci al etapei, cel de luni, la fel ca in campionatul trecut si de aceea a programat incredibilul, halucinantul si apocalipsa de la Giurgiu azi sambata.

ares123
ares123  •  21 Iulie 2018, 19:53
Postat de hitman222 pe 21 Iulie 2018, 19:12

Daca ar fi moderat corect site-ul asta useri ca trianon, de pe tarnave, daweirl roja azul n-ar mai posta aici.

Adica ai ramane doar tu si ceilalti spartanei cu misiunea antiFCSB...? Tu nu esti om.....Lali..esti un virus care genereaza tampenii fara numar pe orice articol...evident cu tenta antiFCSB::;))

ares123
ares123  •  21 Iulie 2018, 19:49
Postat de gicab pe 21 Iulie 2018, 19:22

Dinamo a jucat pe viscol in iarna

Nu a fost nici un viscol. Problema a fost terenul inghetat, dar au jucat si altii in aceleasi conditii. Nu ca ar fi normal asta...dar pana viscol e cale lunga.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează