FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Steliştii şi-au prezentat trofeele la Braşov » Sute de fani i-au luat cu asalt pe Tănase şi compania

Foto: Raed Krishan +11   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2015 18:28

Steaua şi-a expus la Coresi Shopping Resort Braşov cele trei trofee cîştigate în sezonul anterior, Cupa Ligii, campionatul şi Cupa României.

La centrul comercial au fost prezenţi Cristi Tănase, Fernando Varela şi Lucian Filip. Ultimul dintre ei a şi vorbit şi s-a declarat extrem de încîntat de numărul mare de oameni care au venit să-i vadă pe jucători, dar şi trofeele expuse.

"E o bucurie foarte mare că fanii sînt alături de noi, îmi doresc ca ei să se întoarcă şi pe stadion şi să revină la meciurile noastre de la Bucureşti", a spus Filip.

...despre revenirea sa: "Chiar dacă am făcut antrenamente separate faţă de echipă, sînt antrenamente grele pe care le fac şi cred că meritam şi noi cîteva ore de relaxare. Recuperarea mea merge foarte bine, trag din greu şi sper ca în cel de-al doilea cantonament să intru la capacitate maximă în pregătire".

...despre Mirel Rădoi: "N-am vorbit foarte multe cu Mirel pentru că eu m-am pregătit separat cu un kinetoterapeut, dar ştie toată lumea că e un tip agresiv care ne cere să dăm 100% pe teren fie că e vorba de meciuri oficiale sau de antrenamente. Eu l-am prins pe el şi jucător la Steaua în ultimele 6 luni de contract, am văzut cum lucrează şi ştiu ce vrea de la noi. Sînt sigur că va reuşi în meseria pe care şi-a ales-o şi cu siguranţă putem cîştiga din nou tot la fel de multe trofee ca în ultimul sezon".

...despre Irlanda de Nord-România, 0-0: "Ne-am uitat aseară toată echipa la meciul României cu Irlanda de Nord. Ne pare rău că n-am reuşit decît un punct, dar cu siguranţă avem prima şansă la calificare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (168)
roadster1988
roadster1988  •  15 Iunie 2015, 09:00

intradevar cativa fani ai lui gigi,*** si cativa copilasi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gesepistii
gesepistii  •  15 Iunie 2015, 07:47
Postat de blatistu49 pe 15 Iunie 2015, 07:35

fani???? niste copii f minte care nu stiu ca totul e mizerie si valoarea lor e de ca c a t sa vazut pe PAPPsi CHIPCIU la nationala ce valoare au cu advrsari de mina a3 a

Boanghina lui Zoltan Arpad Paszkany, mars inapoi in Mongolia sau sa joace CFR KBVSC iar si definitiv la Budapesta. Asiatici insolventi din Gruia exclusi din Europa.

hanmocar
hanmocar  •  15 Iunie 2015, 07:45

FORZA STEAUA ! FORZA GIGI ! dusmanii CRAPA DE CIUDA !

Vezi toate comentariile (168)
Comentează