FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Steliștii trag tare în cantonamentul de la Brașov! Dică nu-i menajează deloc

FOTO: Bogdan Bălaș +12   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 18:16

Jucătorii FCSB-ului trag tare în cantonamentul de la Brașov, unde Nicolae Dică pune mare accent pe pregătirea fizică.

Jucătorii nu sunt menajați în niciun fel, iar noii veniți, Moruțan plus puștii de la echipa a doua, s-au lovit de duritatea antrenamentelor de la FCSB.

Stagiul de pregătire de la Brașov se va termina pe 28 iunie. Fotbaliștii vor avea doar câteva zile de vacanță, asta pentru că pe 1 iulie vor pleca în Olanda.

La Apeldoorn FCSB va avea mai multe partide amicale, iar printre adversari se numără Ajax, PAOK și FC Bruges.

Lotul deplasat la munte e format din: Pintilii, Moruţan, Robert Ion (U19), Vlad, Ovidiu Popescu, Florin Coman, Florin Tănase, Cană (U19), Băciuţ (U19), Cristi Dumitru (U19), Găman, Ducan (portar), Daniel Toma (U19), Momcilovic, Planic, Morais, Bălgrădean, Ianis Stoica, Lucian Filip şi Filipe Teixeira.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
rocky2
rocky2  •  20 Iunie 2018, 11:26

Schimbati de urgenta titlul! Fcsbistii vor crede ca e vorba de echipa lui Talpan si nu vor mai face trafic daca nu e nimic de cioban!:))))

131624217670160
Geani Muraru  •  20 Iunie 2018, 09:44

Trag tare din bat

sexilian
sexilian  •  20 Iunie 2018, 09:12

pregateste-te TARLA, sa nu pierzi locul doi..........

Vezi toate comentariile (10)
Comentează