FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

GALERIE FOTO Teaser pentru marea petrecere! Jucătorii lui Hagi au exersat la banchetul de final de an megaevenimentul din 2019

FOTO: Ionuț Coman +6   FOTO
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 15:47

Pentru că joacă ultimul meci oficial din 2018 în deplasare, jucătorii Viitorului au sărbătorit în avans banchetul finalului de an.

Luni seara, jucătorii, împreună cu prietenele și soțiile, staff-ul tehnic și administrativ, sponsorii și reprezentanții autorităților locale s-au strâns în sala de festivități de la Hotelul Iaki din stațiunea Mamaia pentru a petrece împreună înaintea de plecarea în vacanță.

Totul a început într-o atmosferă relaxată, dar protocolară. O cină liniștită, condimentată de mirosul grătarului de berbecuț de pe terasă, unde invitații au înfruntat gerul de la malul mării cu o ceșcuță de vin fiert sau țuică fiartă.

Aerul s-a schimbat însă după primele acorduri ale imnului Viitorului, interpretat live de cântărețul Marian Cozma, cel care l-a și compus.

Versurile pe care constănțenii au sărbătorit câștigarea titlului de campioni în 2017 au dat startul distracției, întreținută de celebrii Pindu și Hrista Lupci, vedetele muzicii armânești.

Tradiționala "Pamporea" i-a adus în mijlocul ringului pe Ianis Hagi, care și-a arătat măiestria la dans, alături de Ionuț Vînă, dar și de unul dintre invitații de onoare, Stere Halep, tatăl celei mai bune tenismene din lume, Simona Halep.

Nici Gică Hagi nu a rezistat să stea departe de ring, ba chiar și-a făcut curaj și a cântat la microfon o melodie armânească. La final a venit și tortul, marcând astfel încheierea unui an în care Viitorul a bifat o nouă participare în cupele europene și a reușit să-și păstreze locul între echipele de top din Liga.

10 ani de succese

Banchetul de aseară a reprezentat ultima repetiție oficială înaintea marii sărbători de anul viitor, când proiectul "Regelui" va împlini 10 ani de la lansare.

Chiar Gică Hagi a anunțat că se pregătește o festivitate specială, la care vor fi invitași toți cei care au fost alături de el în dezvoltarea clubului.

"La anul împlinim 10 ani și va fi o sărbătoare frumoasă, unde vom arăta toate realizările noastre din acest deceniu, ce înseamnă Viitorul și Academia Hagi, ce performanțe am produs.

Se spune că totul este trecător, dar noi am făcut ceva foarte mare, care va rămâne în istorie. Am construit lucruri importante și va rămâne ceva solid și puternic pentru fotbalul românesc. Un club care în 10 ani are cele mai multe titluri la juniori, a dat atâția jucători la loturile naționale, a câștigat titlul de campioană cu 57 la sută promovați din propria pepienieră și cu cea mai tânără echipă. Ceva unic!

O să vedeți toată muncă pentru care am depus-o eu și toți cei careau fost lângă mine, la anul, când vom lanasa o carte și un DVD , a explicat "Regele"

"Am avut un an bun, suntem în obiectiv și sperăm să ne menținem sus. Pentru mine, 2018 a fost extraordinar, am debutat la națională, joc meci de meci la echipa de club, am dat și goluri. În vară, nici nu mă gândeam la așa ceva. În 2019, îmi propun să mă autodepășesc. Până atunci, mă bucur pentru tot ce am realizat și îmi doresc să-i fac mândri pe toți care mă cunosc"
Denis Drăguș

"A fost fantastic, am reușit să mă impun la echipă, am ajuns la națională, am luat și titlul la juniori. Datorită întregii echipe și lui Mister am avut acest parcurs. Avem un lot atât de bun încât consider că ne putem bate la primele locuri și să câștigăm un trofeu în 2019. Dacă nu campionatul, măcar Cupa României" Tudor Băluță

Vezi și: L-a "înghesuit" și pe Hagi » MM Stoica, nemulțumit de acțiunile "Regelui": "Mă deranjează când face asta"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  19 Decembrie 2018, 17:26

Pepiniera fcsb. Tablou,pictura lupestra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează