FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

L-a "înghesuit" și pe Hagi » MM Stoica, nemulțumit de acțiunile "Regelui": "Mă deranjează când face asta"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 20:27

Oficialul stelist Mihai Stoica e nemulțumit de ipostazele în care Gheorghe Hagi sau alți oficiali de la Viitorul vorbesc despre Florinel Coman, Florin Tănase, Romario Benzar sau Dragoș Nedelcu, cei 4 jucători transferați la FCSB de la echipa "Regelui". 

"Bivolaru (n.r - directorul sportiv de la Viitorul) a spus niște prostii înfiorătoare (n.r -acesta a declarat că doi dintre jucătorii aduși de la Viitorul sunt nemulțumiți de actualul statut de la FCSB).

Aș putea spune și eu că mă deranjează ce face Hagi la conferință de presă, când vorbește despre Coman sau alți jucători de la noi. E un tip emoțional și îi vede ca pe copiii lui, de asta nu spun nimic. Nu vorbesc despre lucruri din punct de vedere tactic, el învață fotbal pe oricine din România", a spus MM Stoica, la TV Digi Sport. 

Florinel Coman, Dragoș Nedelcu, Florin Tănase și Romario Benzar sunt cei patru jucători transferați de FCSB de la Viitorul în ultimii doi ani. Becali a cheluit pe ei aproape 7 milioane de euro, iar Hagi și-a exprimat în repetate rânduri părerea și propria-i viziune cu privire la cei patru.

Vezi și: MM Stoica l-a caracterizat pe Dică: "E cert că nu e carismatic" + ce sfaturi îi dă: "Ca antrenor, poți să te lași dacă nu faci asta!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
red_dogs_united
red_dogs_united  •  19 Decembrie 2018, 07:39
Postat de terminator_1 pe 18 Decembrie 2018, 21:58

Zît...deschizi saitul si vezi aceeași troli ieftini extremiști antiromani si automat si antistelisti.

Laslas, ***! Fotbal Club FîCîSîBî nu e Steaua Bucuresti! Adio, slujitorule! FîCîSîBî! FîCîSîBî! Repetă după mine: Fotbal Club FîCîSîBî, viitoare Clinceni. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1146517638802592
Cristian Ciocodeica  •  19 Decembrie 2018, 06:11

Tot MM? Vorbeste mult si prost.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  19 Decembrie 2018, 02:14

"Oficialul stelist"? CENZUREAZĂ-TE!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează