FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Vizită-surpriză în tabăra "cîinilor" » Dinamoviştii i-au primit cu dulciuri pe cîţiva copii din Zărneşti

FOTO: Bogdan Bălaş +6   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaş

Articol de , - Publicat duminica, 22 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 22 iunie 2014 14:49

Roş-albii lui Flavius Stoican au primit astăzi oaspeţi în cantonamentul de la Săcele. Nu doar pe preşedintele Constantin Anghelache sosit în inspecţie, pentru a vedea cum decurge pregătirea "cîinilor".

Dinamoviştii au organizat o întîlnire a unor copii din Zărneşti, dintr-un centru de plasament, puştii dorind să-i vadă pe viu pe elevii lui Flavius Stoican. Acţiunea a fostintermediată de Dan Capatos, vedetă Antena 1 şi vechi susţinător al "cîinilor", şi de Cristi Bobar, directorul sportiv al echipei.

Dorin Irimia, purtătorul de cuvînt al grupării, s-a ocupat de cadourile pentru ţînci, cei 12 copii prezenţi la Hanul "Mureşenilor" primind sacoşe cu dulciuri din partea jucătorilor din Ştefan cel Mare.Vali Lazăr şi ceilalţi dinamovişti s-au conversat preţ de cîteva minute cu tinerii lor fani, vizibili emoţionaţi, după care s-au făcut poze de grup.

"Este normal să fim apropiaţi de suporteri sau de oameni simpli care vor să interacţioneze cu noi. Ne-au mai descreţit frunţile după un antrenament epuizant de dimineaţă. Parcă puştii au adus şi soarele cu ei, după atîteazile de ploaie", a mărturisit căpitanul "haitei", Laurenţiu Rus.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 03:42
Postat de bamse1901 pe 24 Iunie 2014, 12:00

gest f frumos

da, si ma repet : frumos gest, desigur.

bamse1901
bamse1901  •  24 Iunie 2014, 12:00

gest f frumos

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Iunie 2014, 23:08
Postat de steaua1986forever pe 22 Iunie 2014, 15:35

dinamo face prozeliti, daca anul trecut luau cu japca de la scoli elevii si ii aduceau la Arena Nationala (nici macar nu li se spunea ca joaca dinamo, cica "actiune de vizitare a celei mai noi constructii sportive din tara") si li se dadeau 3 fursecuri dirigintilor ca sa se faca "OBLIGATORIE" vizita (am povestit la vremea respectiva cu nepotul meu, de altfel stelist, cum a fost obligat sa vina la un meci al lui dinamo- tactici securistice demne de anii 80 nu de 2014)...acum o dau pe alte scoli, la casele de copii. Bravo nea Anghelache, se vede ca ai "scoala" in tine. Cum care "scoala" ? Aia de la Baneasa de dinainte de 89.

Ma intreb daca tu esti nascut din parinti vii sau cineva a avut nevoie de bani pentru mancare si a donat material genetic plantat vreunei pitipoance sterpe care a lepadat produsul in spital ?! Altfel nu se explica inteligenta dobandita din ambele parti !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează