FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCU CRAIOVA

GALERIE FOTO Galeria Petrolului, mesaje după ce 7 ultrași ultrași „Knot 2004” au fost arestați în Grecia + Cum au răspuns fanii FCU Craiova

Galeria Petrolui a afișat mesaje de susținere pentru cei 7 membrii ai brigăzii „Knot 2004”, care au fost arestați în Grecia, la meciul cu FCU Craiova. +5   FOTO
Galeria Petrolui a afișat mesaje de susținere pentru cei 7 membrii ai brigăzii „Knot 2004”, care au fost arestați în Grecia, la meciul cu FCU Craiova.

Articol de , , - Publicat vineri, 18 august 2023 19:00 / Actualizat vineri, 18 august 2023 19:32

Galeria Petrolui a afișat, la meciul cu FCU Craiova, mesaje de susținere pentru cei 7 membrii ai brigăzii „Knot 2004”, care au fost arestați în Grecia.

Șapte suporteri români din brigada „Knot 2004”, parte din galeria celor de la Petrolul Ploiești, au fost reținuți la vama elenă Promachonas, în timp ce încercau să intre în Grecia. Asupra acestora au fost găsite mai multe arme albe și materiale pirotehnice, dar și un tricou și o eșarfă în culorile favorite, detaliu care a facilitat identificarea acestora.

7 suporteri români, prinși cu arme albe și arestați la vamă » Vor ajunge azi în fața procurorului
AREST
7 suporteri români, prinși cu arme albe și arestați la vamă » Vor ajunge azi în fața procurorului

Respectiva facțiune din galeria „lupilor galbeni” e înfrățită de mai mulți ani cu o brigadă din peluza lui Genk, intitulată „Geneche 2007”, și au vrut să asiste la meciul belgienilor cu Olympiacos, de pe 10 august.

+1 FOTO

Galeria Petrolului, mesaje după ce 7 ultrași au fost arestați în Grecia

Ultrașii Petrolului și-au arătat susținerea pentru cei 7 suporteri arestați la meciul cu FCU Craiova. Mesajele afișate au făcut de asemenea referire la Ministerul Afacerilor Externe:

  • „Knot liber, Ultras nu infractor, Pentru alte țări cetățenii lor primează în timp ce la noi MAE îi abandonează”;
  • Arestați fără fapte/Consulatul dă în spate;
  • A fi ultras în zilele astea e un delict major/Faci pușcărie mai rău ca la omor”

Suporterii de la FCU Craiova prezenți la Ploiești au susținut cauza găzarilor și au strigat: „Libertate pentru suporteri”. Peluza Latină, din care face parte și brigada „Knot 2004”, nu a cântat, în semn de protest.

Ce mesaj a afișat galeria lui FCU Craiova

Galeria FCU Craiova a afișat la de asemenea un mesaj, cu privire la decizia Tribunalului Timișoara de a acorda palmaresul echipei istorice a „Științei” Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

+1 FOTO

„Știința e în sufletul fiecărui oltean, nu în hotărâri judecătorești date în van”, au transmis ultrașii FCU Craiova.

Citește și:

Căpitanul Brașovului din anii '80-'90, Eugen Moldovan, interviu „fără mănuși”: „Ăștia care conduc fotbalul la noi n-au nicio legătură! Nimeni nu se compară cu Dragomir sau Pădureanu”
INTERVIU EXCLUSIV
Căpitanul Brașovului din anii '80-'90, Eugen Moldovan, interviu „fără mănuși”: „Ăștia care conduc fotbalul la noi n-au nicio legătură! Nimeni nu se compară cu Dragomir sau Pădureanu”
Seism la adversara FCSB de duminică! Opt jucători puși pe lista de transferuri
POLI IAȘI
Seism la adversara FCSB de duminică! Opt jucători puși pe lista de transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
restusresturi
restusresturi  •  18 August 2023, 23:55

Jegsepe Știința e în sufletul fiecărui oltean, nu în hotărâri judecătorești date în van” mesaj afișat de suporterii ploieșteni... hal de presă

Valar
Valar  •  18 August 2023, 22:28

Petrolu nu are galerie...sînt abia 1000 de oameni restu sunt spargatorii de semințe după cum se vede pe imagini, doar cand joaca cu rapid, steaua și dinamo au și eu "galerie".

fcuniversitatea1948
fcuniversitatea1948  •  18 August 2023, 20:41

„Știința e în sufletul fiecărui oltean, nu în hotărâri judecătorești date în van” a fost afisat de peluza I Ilie Oana - galeria Petrolului. ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează