FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNTRE DINAMO ŞI CRAIOVA

Găman şi Bărboianu, două reuniri de fiecare!

Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman
Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 12:58

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu vor avea o vară fierbinte. Ambii se pregătesc să prindă startul pregătirilor cu două echipe diferite în decurs de nici o lună.

Decizia în litigiul lor cu Universitatea va mai întîrzia cel puţin două săptămîni, după ce cazul a fost mutat ieri de pe masa Comisiilor LPF pe cea a federalilor. Cum fundaşii mai au contract cu Dinamo pînă pe 31 iunie, pe 13 ale lunii ei ar trebui să se prezinte la reunirea "cîinilor". În cazul în care Camera pentru Soluţionarea Litigiilor a FRF va da dreptate Ştiinţei,iar noile contracte cu Bărboianu şi Găman vor fi considerate valide, cei doi fotbalişti se vor pune de la 1 iulie la dispoziţia clubului oltean. Pe 4 iulie, alb-albaştrii se reunesc în vederea pregătirii sezonului de Liga a 2-a.

Adrian Mititelu a anunţat că îi intenţionează să-i ţină pe "fugari" în lotul pentru eşalonul secund: "Abia îi aştept! Îi bag să joace, nu-i vînd! Dacă i-aş da în străinătate, ar însemna că orice fotbalist de la Craiova s-ar gîndi că ar putea să fugă mai întîi de la echipă pentru ca apoi să fie «răsplătit» cu un transfer afară".

Aflaţi în vacanţă, Bărboianu şi Găman n-au dorit să comenteze situaţia lor şi nu s-au hotărît încă dacă se vor prezenta pe 13 iunie la reunirea dinamoviştilor, urmînd să discute în următoarele zile cu şefii din Ştefan cel Mare acest aspect. Au început însă să-şi ia măsuri în speranţa că vor învinge totuşi Craiova la Comisii şi şi-au schimbat avocatul care i-a reprezentat pînă acum.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mutulica10
mutulica10  •  04 Iulie 2011, 16:31

cei mai mari tradatori

lupopa
lupopa  •  11 Iunie 2011, 14:08

oare dece fug toti de craiova sau sunt alungati , oare ca ii bine ??? trezitiva mititelu va duce cu presul nu credeti tot ce minte ala

breitner
breitner  •  10 Iunie 2011, 19:07

si care e problema ? peste 61 de zile isi depun memoriu pentru neplata salariilor (dupa ce in prealabil vor face doar act de figuratie pe teren) ! carnacelu nu stie ca dragoste cu sila nu se poate ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează