FOTBAL  »  LIGA 1  »  SPORTUL - DINAMO, SÂMBĂTĂ, ORA 14:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Găman şi Bărboianu, merele discordiei la Dinamo » Rîcă în haită

Şansele ca Găman (22 de ani) să devină dinamovist sînt reduse
Şansele ca Găman (22 de ani) să devină dinamovist sînt reduse

Articol de - Publicat sambata, 26 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 23:15

Găman şi Bărboianu nu sînt agreaţi de liderii "cîinilor", motiv pentru care şefii se gîndesc să renunţe la posibilele transferuri ale celor doi olteni

Dinamoviştii iau în calcul să abandoneze pistele Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman, chit că semnaseră un precontract cu fundaşul lateral. Roş-albii sînt acum în dubiu, din mai multe motive:

1. Pregătirea fizică. Mai exact lipsa ei în cazul apărătorilor care au pierdut cantonamentul centralizat de iarnă, făcînd antrenamente individuale cu Eugen Neagoe. "Dacă Mehmedovici va fi apt de joc la jumătatea lunii martie, înseamnă că oltenii ar fi tot pe atunci, în cel mai bun caz. Ce facem? Îi aducem pentru 3 meciuri?!", au căzut pe gînduri roş-albii.

2. Roş-albii se opun. Dinamoviştii sînt uniţi şi nu agreează ca unul dintre ai lor, din actualul lot, să devină rezerva lui Găman şi a lui Bărboianu. Dănciulescu a fost direct: "Lui Găman îi va fi greu să se adapteze urgent, să fie titular la Dinamo. Mai ales că există un cuplu sudat în apărarea noastră, mă refer la Moţi şi la Grigore".

3. Mititelu ameninţă. A declarat-o ieri: "Cei de la Dinamo m-au întrebat de cei doi. Dar ar fi o dovadă de respect să nu-i ia, să nu intre în cîrdăşie cu ei. Ar mai spăla din păcatele trecutului, n-are rost să fie neserioşi".

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (22)
redbuldog
redbuldog  •  09 Martie 2011, 15:15

Bheh..da ma lasati..oricine e mai bun ca Moti!Cum draq jucatori de nationala de tineret sa nu fie buni..afara cu cotonogi si pensionari,le multumim dar basta..performanta nu se obtine peste noapte,iar marea reconstructie a inceput de 2 ani la Dinamo!

florinch
florinch  •  26 Februarie 2011, 13:16

Nici prin cap nu ar trebui sale treaca celor de la Dinamo sa-i ia pe cei doi.Cel mai important motiv ar fi "fair-play-ul".Nu ar fi corect fata de Craiova sa ia niste jucatori furati de Piturca.In al doilea rand cei doi nu sunt seriosi si nici profesionisti.Nu asa se comporta un jucator care apara culorile unui club (nu mai pui si ca a fost crescut acolo).,astia doi sunt niste tradatori..In al treilea rand nu sunt pregatiti fizic si pana sa-si intre in forma trebuie sa se intoarca la Craiova.In ultimul rand,si poate cel mai important,venirea lor nu ar face decat sa tulbure apele la echipa,ape care abia s-au limpezit dupa plecarile lui N'Doye si Ad.Cristea.Cel mai bine e fara ei!!!!

alinalin10
alinalin10  •  26 Februarie 2011, 12:03

cum voi sa luati campionatul peste 15-20 ani

Vezi toate comentariile (22)
Comentează