FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Găman şi Bărboianu se antrenează în Craiova! Eugen Neagoe: "Craiova se destramă din cauza lui Mititelu"

Gaman
Gaman

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 februarie 2011 14:28

Eugen Neagoe îi pregăteşte pe Găman şi Bărboianu chiar în Craiova. Cei doi jucători aşteaptă soluţionarea litigiului dintre ei şi Craiova

 

"Nu avem nimic de ascuns nici eu, nici jucătorii. Da, îi antrenez în Craiova, care-i problema? Nu pot să vă spun unde deoarece am fi asaltaţi de presă şi de alţi curioşi şi nu vrem asta, avem nevoie de linişte. Găman şi Bărboianu sunt fotbalişti serioşi, s-au pregătit în această perioadă şi aşteaptă ca marţi, în sfârşit, LPF să-i declare liberi de contract, adică să constate Comisia de Soluţionare a Litigiilor încetarea raporturilor contractuale ale celor doi cu Universitatea. Cine ar fi crezut că se va ajunge aici, adică la destrămarea echipei alb-albastre din vina exclusivă a celui care «s-a cocoţat» în fruntea clubului de fotbal?!", a spus Neagoe pentru Gds.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
widoqq
widoqq  •  13 Februarie 2011, 11:40
Postat de universitatea_craiova pe 12 Februarie 2011, 14:37

Cum cea mai iubita echipa din romania sa se destrame ???????? sparg o banca si cumpar echipa.. cea mai frumoasa echipa cu cei mai multi si frumosi fani cu cel mai frumos imn cu o istorie in spate singura echipa care dadea de pamant cu ''granzii capitalei'' prima echipa din tara ce a batut o echipa din anglia,italia,spania etc. niciodata nu se va intampla asta Craiova , ii dau foc lui Mititelu iau puscarie numi pasa !!!!!!!

Desi tin cu Poli stau de sase cand spargi banca! Ce gunoaie au pus mana pe echipa asta..

widoqq
widoqq  •  13 Februarie 2011, 11:35

Neagoe, te ai inhaitat cu barbugiul de piturca si musti mana care te a crescut! Sa ti fie rusine,te stiu de junior la Stiinta si acuma astepti sa se destrame! Sa ti fie rusine!

luter
luter  •  13 Februarie 2011, 10:26

mai ceapa laminata ,in calitate vorbesti tu ?esti si vei fii ca om o mare NULITATE .combinatia ta cu turca satanista este cusuta cu ata neagra, dar tot se vede marlania ta ;OM DE NIMIC ;UN MARE SICTIR si afla caq prostia nu are densitate si de aceeia tu plutesti prin parcul ROMANESCU.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează