FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ganea mic, transfer la gura sobei » Atacantul poate ajunge din iarnă la "U" Cluj

Liviu Ganea a marcat un gol în cele 150 de minute jucate în acest sezon, în toate competițiile
Liviu Ganea a marcat un gol în cele 150 de minute jucate în acest sezon, în toate competițiile

Articol de - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 21:25

Atacantul aflat în dizgraţie la Dinamo Bucureşti are şanse mari de a ajunge în pauza competiţională la Dinamo de Cluj, adversara de sîmbătă seară a ”cîinilor”

Cu bagajele făcute pentru a o părăsi pe Dinamo ori în iarnă, ori la vară, Liviu Ganea, 23 de ani, ar putea ajunge curînd în tricoul alb-negru al lui U Cluj. Fie liber de contract, din iulie 2012, fie în contul unei sume modice, din ianuarie 2012. Atacantul a ajuns să joace doar la echipa secundă şi, în condiţii excepţionale, la prima formaţie a "cîinilor", cînd se doreşte menajarea titularilor Niculae şi Dănciulescu. Liviu Ganea ar fi de acord cu trecerea la Cluj, ce i-ar aduce un salariu mai mare ca la Dinamo, în jur de 150.000 de euro pe sezon.

Atacantul ar fi al 5-lea jucător care vine la U Cluj de la Dinamo, după Matache, Boştină, Claudiu Niculescu şi Adrian Cristea. În plus, patronul Florian Walter i-ar mai dori în iarnă pe alţi doi "cîini", de data aceasta titulari incontestabili, Cătălin Munteanu şi Cosmin Moţi.

"Dacă nu mai sînt dorit la Dinamo, trebuie să găsesc o altă echipă interesată de mine. La iarnă voi vedea încotro o apuc, eu mi-aş dori, mai degrabă, în străinătate"
Liviu Ganea, atacant Dinamo

Cea mai mare primă
"Cîinii" consideră că următoarele meciuri din campionat, cele cu U şi cu CFR Cluj, sînt vitale pentru acest sezon, de aceea au pregătit cel mai mare bonus, drept premiu, în cazul în care elevii lui Ciobi vor obţine două victorii în Ardeal. Astfel, "cîinii" vor încasa cîte 5.000 de euro de om dacă se întorc cu 6 puncte din ambele confruntări de la Cluj.

"4 puncte la Cluj"
Cristi Borcea ştie ce vrea de la dubla confruntare de la Cluj, în două sîmbete consecutive, cu U, respectiv CFR: "Eu cred că 4 puncte ar fi de folos şi ar însemna ceva pozitiv dacă mă întrebaţi acum ce aş dori de la aceste două meciuri. Am rămîne pe primul loc şi am avea prim-planul pentru finalul campionatului. Întîlnim două mari forţe de moment ale fotbalului din România. Îl respect enorm pe prietenul meu Florian Walter, de aceea nu o să dau un pronostic pentru meciul direct cu U, dar ştiu că Niculae şi Dănciulescu vor arăta din nou că sînt cei mai în formă".

Inbox
- Acţionarii dinamovişti n-au solicitat bilete pentru propria galerie în privinţa meciului de la Cluj, dar oficialii lui U au transmis că vor pune la dispoziţia galeriei roş-albe oricîte tichete va dori. Fanii "cîinilor au transmis şefilor ardeleni că vor veni în jur de 500 la meci, mai ales că ultraşii celor grupări sînt înfrăţiţi.
- Şeful lui CFR, Iuliu Mureşan, ţine sîmbătă seară cu marea rivală de la U în confruntarea cu Dinamo: "Mă ghidez după interes. Măcar un egal mi-ar conveni la acest meci, chiar şi o victorie a lui U Cluj. E în avantajul nostru, al CFR-ului, ca dinamoviştii să obţină un rezultat negativ, fiindcă sîntem în luptă directă pentru titlu".
- Machado, atacantul lui U: "Dacă am bătut anul trecut de două ori pe Dinamo, fiţi siguri că nu ne temem de meciul de sîmbătă, vom învinge!".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ligax
ligax  •  29 Octombrie 2011, 13:02

Il asteptam! Hai"U"!

uclujnapoca
uclujnapoca  •  27 Octombrie 2011, 20:05

NEBUNIE IN TRIBUNE SI SPECTACOL IN TEREN!!! "U" SI DINAMO SUNT CELE MAI SPECTACULOASE ECHIPE VOR ARATA FOTBAL! GALERIILE VOR ARATA UN ALT SPECTACOL FRUMOS CU 101 MINUTE GALAGIE!!!! SA FIE VESELIE!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Octombrie 2011, 13:11

Eu nu cred ca va pleca...Toti se gandesc de pilda ce se va intampla daca un atacant sau doi se accidenteaza si mai e unul suspendat !? Plus de asta Danciulescu are o varsta si nu se stie cat mai poate juca....Cred ca ar fi o prostie sa plece ! El si Tucudean ( daca se pregatesc cu profesionalism) ar putea fi atacul nationalei de maine !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează