FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ganea atacă DDB: „Au ajuns să conducă unii care au fost la pușcărie!”

Elias Bucurică, în alb
Elias Bucurică, în alb

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2021 13:45 / Actualizat marti, 30 martie 2021 14:10

Ionel Ganea, fost atacant la Dinamo, a criticat în termeni duri situația de la nivelul conducerii clubului.

Acesta a fost vehement la adresa liderilor galeriei dinamoviste care conduc clubul în absența finanțatorilor spanioli.

„Fanii nu se pricep! Au ajuns să conducă unii suporteri care au fost la pușcărie! Conducători precum Cristi Borcea, Nicolae Badea sau chiar Vasile Turcu nu o să mai aibă Dinamo.

În schimb, Ionuț Negoiță a făcut toate combinațiile! Și-a scos banii investiți la Dinamo cu vârf și îndesat”, a spus Ionel Ganea în emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO Emil Ursu îi acuză pe cei din DDB: „M-au forțat să-l bag pe Hîldan Jr.! Am primit amenințări pe telefon”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo visează la banii fraților Surkis! Cum s-ar putea implica pentru a salva clubul

Dario Bonetti, chemat de urgență la Dinamo! Mesajul fanilor: „Să acceptăm asta, până nu e prea târziu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
manole18
manole18  •  30 Martie 2021, 22:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  30 Martie 2021, 21:59
Postat de robertmoro pe 30 Martie 2021, 15:08

Ce interesant . Care dintre cei care conduc Dinamo a fost la pușcărie ? Cristi Hîldan , Marius Niculae ? Sau cum facem Domnilor Ziariști ? Cineva lansează acuze grave fără dovezi iar Dumneavoastră o aruncați așa aiurea , fără să probați aceste afirmații ? Urmând aceeasi

se refera la liderii de galeriei, iar Niculae sau Haldan nu sunt in conducerea boardului ddb. Stie ce zice Ganezu.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  30 Martie 2021, 20:17
Postat de tincar pe 30 Martie 2021, 16:29

Atâta timp cât sunt membru am tot dreptul nu numai sa ma îngrijoreze soarta lui Dinamo ci cine o conduce și mai ales cum.Am spus de atâtea ori alegeri libere in pch și transparenta fondurilor.Oare cerem prea mult ?Si asta cu denigrarea și compromiterea e ca cum președintele Klaus face o groaza de matrapazlâcuri și noi muritorii de rând criticam sau ne spunem părerea despre așa ceva , asta înseamnă ca denigram, compromitem sau calomniem ROMÂNIA?NUUUUUUU .Pe cei care conduc așa și in cazul de fata criticam matrapazlâcurile celor 3 crai de la răsărit : Elias,Tararache și Gerea. Forza FC Elias&Company(5) 2020 SRL

Am mari dubii ca esti nu numai DDBist, dar si dinamovist. Te dau cateva lucruri de gol, dar de departe cea mai flagranta e aia cu FC Elyass 2005. De ce 2005 si nu 2020, asta e alta speta. Dar in fine aceasta formula batjocoritoare e folosita pe acest forum exclusiv de catre cei 3-4 postaci fecesebisti. Numai la ei am auzit asta, mie nici nu mi-ar fi trecut prin gand si nici la alti dinamovisti n-am auzit-o. In cazul in care ma insel, unu la mie sanse, ai intelepciunea sa mai astepti 2 luni, sa fie rezolvata licenta si sa speram ca si evitarea retrogradarii. 100% se fac apoi alegeri, esti invitatul meu sa candidezi.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează