FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ganea vrea ca dinamoviştii să confirme şi în Europa: "Perfect înseamnă calificarea joi"

Ganea a înscris la prima apariţie oficială în acest campionat
Ganea a înscris la prima apariţie oficială în acest campionat

Articol de - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 09:25

Liviu Ganea e mulţumit de parcursul fără greşeală din campionat, dar spune că dinamoviştii vor fi fericiţi doar dacă vor ajunge în grupele Europa League.

- Liviu, ai marcat iar după o perioadă în care ai fost trimis şi la echipa a doua...
- Nu mă mai gîndesc la ce a fost, sînt bucuros că am marcat şi că am mai luat trei puncte ce ne menţin în poziţia de lider. Nu am încasat nici un gol în acest sezon în Liga 1, acest lucru e bun pentru moralul nostru în vederea partidei cu Poltava. Parcurs perfect va fi dacă îi eliminăm pe ucraineni.

- Vine partida cu ucrainenii. E decisivă pentru viitorul lui Dinamo?
- E un meci foarte important pentru noi, jucătorii, pentru club, pentru suporteri şi sper ca ei să vină să umple stadionul pentru că avem nevoie de susţinere. Avem forţa să trecem de Vorskla.

- Ce vă trebuie pentru a trece de Vorskla?
- Păi, trebuie să continuăm forma bună din ultima perioadă, să jucăm exact cum am făcut-o cu Sportul. E necesar să marcăm cît mai mult şi să nu primim goluri, e bun şi 1-0 pentru noi.

Vezi AICI rezumatul meciului Sportul-Dinamo 0-2
"Jucătorii au dat dovadă de caracter. Aşteptăm cu nerăbdare partida cu Vorskla" (Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo)

"Jocul practicat este cel pe care ni-l dorim noi şi suporterii. Vom face tot ce este omeneşte posibil pentru a ne califica în grupele Europa League" (Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
lucabogdan223
lucabogdan223  •  22 August 2011, 11:54

a jukt bn ganea dupa ce a intrat,..,sper sa se rezolve problema cu contractul,..,e un juktor tanar ,are viteza,finalizare,va fi un juktor bun al Romaniei.,,.,.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 August 2011, 11:22
Postat de spartandinamovist pe 22 August 2011, 11:18

ganea ai dat un gol in care torje tia puso in asa fel incait sa ti capul aplecat si tea lovit mingia ,,dar ai dat gol bravo,dar ai nenorocit fotbalul prin ratarile tale ai avut vreo 5 ocazii dde unu la unu cu portaru si ai ratat ca un incepator nu ai tehnica deloc mai bine ai pune mina si ai ramine dupa antrenamente si ai lucra ore intregi cu mingia ca e strina de tine topai pe teren zici ca are carbuni incinsi ,si sare mingia din tine ca din zid ,cei mai buni si constanti catalin munteanu (da niste pase de nota 10) kone si torje in rest slabi rau de tot si niculae mare calic si ratangiu departe de voi tehnica individuala DEVOTAMENTUL NU e suficient mai trtebuie si tehnica si nu stiti sa ve

Kone singurul fotbalist adevarat de la Dinamo, la ora actuala.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 August 2011, 11:24

Baiatul asta are un singur talent: sa pocneasca mingea din preajma portii... Si atunci, rareori cu rezultate palpabile... In rest, e pe nicaieri. Sare mingea din el ca din coltul mesei, da pase "in gat", asta cand nu le trimite direct la adversar, nu intra "la bataie" cu fundasii, iar cand scapa singur cu portarul advers rezolva faza in stil ghiolbanesc, fara fineturi si fara creier. Din pacate, acest carnat e impresariat de interlopul albanez. Asa incat, nu vom scapa usor de el.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează