FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO. EXCLUSIV Cum a ratat FCSB un mare talent al Olteniei: „Reghecampf mă plăcea foarte mult” » De ce a picat totul

Gângioveanu, în perioada în care evolua la Craiova
Gângioveanu, în perioada în care evolua la Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 15:40 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 16:48

Cosmin Gângioveanu (30 de ani), cândva o mare speranță a Universității Craiova, și-a încheiat de ani buni socotelile cu fotbalul. E stabilit în Los Angeles, unde lucrează ca agent imobiliar, după ce o perioadă a fost antrenor de fitness. 

Invitat la emisiunea GSP Live, Gângioveanu a făcut o incursiune prin cariera sa, rememorând cele mai importante borne atinse și vorbind despre regretele pe care le-a lăsat în spate. Unul dintre ele e că, în 2011, nu i-a urmat la Chiajna pe Laurențiu Reghecampf și pe Anamaria Prodan. 

- Cum de nu a avut Reghecampf rezultate la Craiova? A mers apoi la Chiajna și la FCSB și a avut rezultate foarte bune. 
- Nu știu. Când semnasem atunci cu Anamaria, am avut o relație foarte bună cu ei. Și trebuia să-i ascult într-un fel. După perioada Rapid, când nu s-a materializat nimic în Rusia, ei au mers la Chiajna. Mi-au zis să vin acolo, dar fiind rebel și venind de la un salariu foarte mare, 120.000 de euro pe an la Rapid, nu voiam să vin la Chiajna pe 800 sau 1.000 de dolari pe lună, adică de zece ori mai puțin decât câștigam. În vremea aia, începusem să mă gândesc puțin și la bani, nu mai eram așa dornic să mă gândesc doar la fotbal. Am declinat. Acum regret într-un fel. 

- Puteai intra în cercul lor de jucători care după aceea au mers la FCSB.
- Exact. Reghe mă plăcea mult la vremea respectivă. Chiar am avut o relație foarte bună cu el. Când am semnat cu Rapid, am semnat cu o zi înainte să împlinesc 23 de ani și îmi amintesc că ziua de naștere mi-am petrecut-o la el și la Ana acasă, la Snagov. Am avut o relație foarte bună până când am rupt cu Rapid și am ales să nu merg cu ei la Chiajna. Mă duceam la ei acasă ca la mine acasă.  

83 de meciuriși 3 goluri are Gângioveanu în Liga 1. 81 dintre partide sunt în tricoul Universității Craiova, celelalte două sunt pentru FC Vaslui

Vezi și alte știri de la emisiunea GSP Live: 

VIDEO. FABULOS! Stabilit în Los Angeles, olteanul Cosmin Gângioveanu a ajuns s-o antreneze pe celebra Demi Lovato: „Mă ocup de cântăreți, actori”

VIDEO Fostul talent Gângioveanu, mărturisiri incredibile în direct din Los Angeles: “Am plecat din țară din cauza dependenței de cazino. Jucam noapte de noapte”. Ce sumă uriașă a pierdut + cum i-au afectat tatăl și Anamaria Prodan cariera

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pompescu
pompescu  •  03 Iulie 2020, 17:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează