DIVERSE  ·  GSP LIVE

VIDEO. FABULOS! Stabilit în Los Angeles, olteanul Cosmin Gângioveanu a ajuns s-o antreneze pe celebra Demi Lovato: „Mă ocup de cântăreți, actori”

Cosmin Gângioveanu. Sursă foto: Instagram +10 FOTO
Cosmin Gângioveanu. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 12:14 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 13:47

Cosmin Gângioveanu, fostul jucător al Universității Craiova, s-a lăsat de fotbal și s-a stabilit în Statele Unite, la Los Angeles, pentru a-și trăi „visul american”. Acolo, Gângioveanu a devenit la un moment dat instructor de fitness, ulterior ajungând să lucreze în domeniul imobiliarelor.

Invitat într-o ediție specială a emisiunii GSP Live, Gângioveanu a povestit cum, în perioada în care lucra într-o sală de fitness din SUA, a ajuns s-o instructeze pe Demi Lovato (27 de ani), o cunoscută cântăreață, actriță și compozitoare din State. 

- La sală erai instructor de fitness? 

- Da. Într-o zonă foarte bună a Los Angelesului. Antrenez câțiva actori, cântăreți. Cunoscuți? Câțiva sunt foarte cunoscuți. L-am antrenat întâi pe agentul lui Zac Efron, apoi și pe el (n.r.- Efron). Cântăreața Taylor Dayne, Demi Lovato și mama ei…Mulți avocați, oameni cunoscuți. 

Demi Lovato+11 FOTO

- Se schimbă viața unui instructor de fitness când are clienți atât de cunoscuți? 

- Da, dacă ai o personalitate frumoasă și ei te plac, văd că ești serios, te ajută. Un agent imobiliar de succes care face asta de mult timp e unul dintre clienții mei. El m-a făcut să învăț, m-a ajutat să iau licența și să intru în echipa lui. 

- Ai început deja munca în piața imobiliară? Cum e? 

- Da, de o săptămână. E o experiență foarte bună. Aici, casele sunt foarte scumpe. Într-o zonă bună, pe unde stau eu acum, pe Sherman Oaks, Ventura Boulevard, prețul variază între 1,2 milioane și 3 milioane de dolari. E o viață total diferită, nu mă așteptam niciodată că o să fac ceva diferit în afara fotbalului, dar câteodată trebuie să ieși din zona ta de confort și să faci și alte lucruri.  

Citește interviul integral cu Cosmin Gângioveanu: Cinci români și-au pus soțiile să se prostitueze în același apartament. Cele cinci cupluri au făcut „Turul Franței” și femeile câștigau și câte 7.000 € pe lună
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Adelaide
Digi 2, Telekom 2
17:00 Fotbal, Liga 2
Gloria Buzău - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Arsenal - Benfica
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Rangers - Antwerp
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League
Napoli - Granada
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League
AC Milan - Steaua Roșie Belgrad
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League
Club Brugge - Dinamo Kiev
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League
Leicester - Slavia Praga
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet
Liga 1