FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Garat semnează azi cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2010 00:00

Stoperul argentinian aşteaptă rezultatele testelor medicale, după care va semna acordul cu Dinamo.

"Garat a efectuat vizita medicală, sperăm să fie totul ok, primim în curînd rezultatele. L-am văzut pe DVD-uri, ne-a fost recomandat de Ion Moldovan.

Am cerut referinţe şi în Elveţia, unde a jucat patru ani, nu-l puteam lua doar după ce ne-am uitat pe nişte DVD-uri. Va semna contractul cu noi", a declarat Ioan Andone.

"E un fotbalist interesant, e valoros, a evoluat în Elveţia, la St. Gallen, şi în Argentina, iar pe unde a fost a jucat, nu a frecat banca de rezerve. Să îl vadă şi Andone la antrenamente şi, dacă e mulţumit de randamentul lui Garat, vom semna actele", a spus unul dintre şefii "cîinilor". Garat se va alătura lotului dinamovist şi se va antrena alături de roş-albi zilele următoare, Andone urmînd să ia o decizie în privinţa argentinianului pînă pe 23 iunie, cînd echipa va pleca într-un stagiu de pregătire de două săptămîni în Austria.

Pentru Garat, şefii vor trebui să achite maximum 100.000 de euro. El e liber de contract, suma fiind cerută de către agenţii fotbalistului.

1,86 metri măsoară Juan Pablo Garat, mai mult decît Moţi (1,83), D. Grigore (1,85) şi Scarlatache (1,84)

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (4)
adighita86
adighita86  •  15 Iunie 2010, 19:04

Asta cred ca este cea mai completa informatie de pe site :)) Acum trebuie sa mai si cautam date despre fundas sa fim informati, poate pe prosport.ro :))

red_lord
red_lord  •  15 Iunie 2010, 16:41

Ce varsta are?Pe ce parte joaca?Ar face un cuplu bun cu Grigore?Bafta nea Ando!

red_lord
red_lord  •  15 Iunie 2010, 16:40

Ce varsta are?Pe ca parte joaca(daca e pe dreapta ar face cuplu bun cu Grigore)!BAFTA NEA ANDO!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează