FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINCĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Garda veche cu FCSB » Miriuță reactivează un jucător de bază, căzut în dizgrație în ultimele meciuri!

Nemec speră ca un gol cu marii rivali să-i relanseze cariera intrată într-un con de umbră Foto: Cristi Preda
Nemec speră ca un gol cu marii rivali să-i relanseze cariera intrată într-un con de umbră Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 09:00

Adam Nemec a intrat doar pe final runda trecută, la 2-2 cu Craiova, bifând 12 minute. De fapt, în acest sezon, fie a fost rezervă, fie nu și-a regăsit forma din primul an la Dinamo.

Duminică seara, Vasile Miriuță ar vrea să-l arunce în luptă din start pe slovac, mizând pe calitățile de "pivot" ale fotbalistului de 32 de ani. Și pe faptul că, împotriva roș-albastrilor, Nemec s-a simțit mereu bine. A marcat de două ori, plus un assist, în cele 4 partide în care a fost folosit. Ca fapt divers, Adam a fost convins să semneze cu Dinamo după ce a asistat din tribunele Arenei Naționale la un duel cu FCSB (1-1), impresionat de anvergura meciului.

Miriuță mai are doi atacanți în lot, Bokila și Rivaldinho. Jeremy a mai jucat contra Stelei, pe vremea când îmbrăca tricoul Petrolului, înscriind un gol în două confruntări. Rivaldinho n-a cunoscut bucuria golului cu rivalii, având în CV trei Derby-uri. Unul ca titular, în celelalte două intrând pe parcurs.

1 gol și 3 pase decisivea reușit slovacul în 11 meciuri pentru Dinamo în acest sezon

7,00e media notelor din Gazetă obținute de Nemec în cele 4 Derby-uri de România

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
calinescu_
calinescu_  •  23 Septembrie 2017, 17:10

IN IARNA CAND S-A PRIMIT O SUMA BUNICICA PE EL NU-L DADEA PENTRU NIMIC IN LUME ...!!!! DUPA ASTA IL ADUCE PE BOKILA CA ERA PRIETEN CU EL L A FEL CA ALBIN SI LOBONT ....!!!!!!! PANA IN IARNA IL PUTEM ADUCE PE FLORESCU CARE JOACA LA U CLUJ ......!!!!! SIGUR ESTE I MAI BUN DECAT CEEA CE AVEM NOI LA MIJLOC , IN PLUS E UN COORDONATOR FOARTE BUN SI CU EXPERIENTA ...!!!!! E SINGURUL CARE POATE ACOPERI PLECAREA LUI NISTOR, PALICI SI BUSULADZICI SI POATE LUMINA JOCUL LUI DINAMO ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

betman99
betman99  •  23 Septembrie 2017, 11:11
Postat de bakunin pe 23 Septembrie 2017, 11:01

Un ratat guraliv

Daca Miriuta e asa cum zici, atunci tu cam ce esti?!

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  23 Septembrie 2017, 11:04
Postat de bakunin pe 23 Septembrie 2017, 11:01

Un ratat guraliv

Nu banati *** fcsbista?? Are pile la voi la gsp?? O sa vedeti ce va asteapta pentru *** cu care moderati site-ul gsp si lasati toate *** fcsbiste *** pe forum!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează