FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 2-2

A izbucnit după FCSB - Clinceni: „A fost o jignire, o ofensă! N-am nevoie de banii nimănui”

Gardoș, flancat de Perianu și Moruțan / Imago
Gardoș, flancat de Perianu și Moruțan / Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 17:47 / Actualizat marti, 11 mai 2021 18:51

Florin Gardoș (32 de ani), stoperul celor de la Academica Clinceni, a răbufnit după remiza cu FCSB, 2-2, meci contând pentru runda #7 a play-off-ului din Liga 1.

Fost campion cu FCSB, Gardoș nu a evoluat luni, în partida de la Giurgiu, dar se declară extrem de deranjat de suspiciunile lansate în spațiul public și alimentate azi de Gigi Becali, care a declarat că „Academica e echipa lui”.

FCSB - Academica Clinceni 2-2. Florin Gardoș: „Eu nu mă dau la o parte!

„Am făcut eforturi mari ca să ajungem în play-off, dar indiferent ce facem e prost. După primele meciuri, lumea a zis că nu meritam să ajungem aici, că nu avem ce căuta în play-off. Acum suntem criticați pentru că ne facem treaba prea bine după ce am început să facem puncte. 

Am văzut că unii conducători nu au fost obiectivi nici după acest meci. Totul e suspect, nu mai știu ce să zic. A fost frustrant să văd că s-a discutat că nu ne apărăm corect șansele, adică Gardoș se dă la o parte! A fost o jignire, o ofensă, am câștigat trofee, mulți bani din fotbal, nu am nevoie de banii cuiva. 

Sunt dezamăgit de ce se întâmplă, din fiecare parte am fost acuzați de ceva, nici nu ne-am putut bucura de play-off. Suntem pe locul 6, dar suntem singura echipă de pe ultimul loc care a făcut puncte de când e play-off. Și vom mai face”, a declarat Gardoș, conform digisport.ro.

Gigi Becali, dezlănțuit la TV: „Poenarule, eu te-am făcut pe tine!”

Într-o intervenție telefonică avută la Pro X, Gigi s-a luat de antrenorul Ilie Poenaru, de primarul Clinceniului, Adrian Budeanu, dar și de Raul Rusescu, Adi Popa sau Cristi Tănase, toți trecuți la un moment dat pe la FCSB. Dintre aceștia, „Pufulete” Rusescu a fost ținta favorită a lui Gigi.

„Jucătorii de la Clinceni erau disperați, dar cu CFR de ce mergeau pe teren? Nu vreau să-i jignesc. Rusescu, Adi Popa, Tănase mai au mulți ani de trăit, dar să se întrebe pentru ce luptă și să-și aducă aminte de ce le-a zis nea Gigi. Nu vreau să-i supăr, dar e vorba de caracter. Poenarule, eu te-am făcut pe tine! Nu mai aveai nicio echipă dacă nu eram eu. A spus că ne-a citit? Ce citește el? Ce ar fi citit el fără mine? Campionatul tot îl iau, că Dumnezeu va fi împotriva lor. 

Poenaru a mâncat pâine de la mine. Nu zic că trebuiau să nu joace curat. Dar mie mi-au luat 4 puncte și cu CFR mergeau pe teren! Puteam să merg la Poenaru și să-i zic unele lucruri. Primarul din Clinceni a venit mai demult la mine și mi-a spus: «Domnule președinte, vom fi slugi credincioase!»”, a declarat Gigi Becali în această dimineață, la Pro X.

Încă o teorie a conspirației lansată în Liga 1: „Dacă CFR se încurcă, FCSB va pierde și ea. Titlul trebuie să se decidă în ultima etapă”

Citește mai multe știri despre FCSB - Clinceni 2-2:

Primarul din Clinceni răspunde după acuzațiile lui Becali: „Niciodată! Hai să le spunem oamenilor adevărul”

Iordănescu jr. și Petrea, făcuți praf în direct: „Două mascote de antrenori! E o tragedie că unul dintre ei va lua titlul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
csaba
csaba  •  11 Mai 2021, 19:39

Nu v-am mai spus referitor la gigi, hoțul strigă hoții, degeaba se roagă toată ziua, minciuna nu-i place nici la Dumnezeu, te iartă odată de două ori dar tot timpul...., arogantul ăsta nu se simte bine dacă nu *** pe cineva ...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

171875491077582
Costel Chelaru  •  11 Mai 2021, 19:28

Cum e posibil ca un individ ca Becali sa fie liber? Intr-o tara normala avea ani grei de puscarie..si daca tot il promovati, promovati-l ca pe un infractor ce este

Vezi toate comentariile (2)
Comentează