FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

FOTO Rapidiștii n-au uitat scandalul din tur » Ce s-a întâmplat la vestiare, înaintea disputei cu FCU Craiova

FOTO: Captură @Prima Sport +5   FOTO
FOTO: Captură @Prima Sport

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2023 20:26 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 20:31

Mai multe gărzi de corp au fost plasate de rapidiști în zona vestiarelor, înaintea disputei cu FCU Craiova, din runda cu numărul 25 a SuperLigii României. 

Rapidiștii nu au uitat scandalul de la meciul direct din tur. Atunci, la Târgu Jiu, Cristian Săpunaru a fost implicat într-un conflict fizic cu mai multe persoane, în zona vestiarelor. Rapid pierdea, scor 0-1.

A marcat primul gol în Liga 1, apoi și-a atacat colegii: „Eu nu vreau să îmi bat joc! Lipsește calitatea, nu se poate așa!”
U Cluj - Mioveni 2-2
A marcat primul gol în Liga 1, apoi și-a atacat colegii: „Eu nu vreau să îmi bat joc! Lipsește calitatea, nu se poate așa!”

Bodyguarzi la vestiare înainte de Rapid - FCU Craiova 

Pentru a preîntâmpina noi incidente, oficialii rapidiști au plasat multe gărzi de corp pe culoarul care duce către vestiare. Este prima dată în acest sezon când un astfel de dispozitiv de securitate apare pe arena din Giulești. 

+1 FOTO

Disputa din Giulești are un grad extrem de ridicat de risc. Aproximativ 400 de suporteri olteni, aflați în conflict cu Adrian Mititelu, sunt prezenți pe stadion. Ei vin după incidentele reprobabile de la Sfântu Gheorghe, când din cauza scandărilor xenofobe meciul a fost oprit.

VIDEO CU FAZA. Bauza a marcat în poarta Rapidului cel mai rapid gol al sezonului în SuperLigă

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

A marcat primul gol în Liga 1, apoi și-a atacat colegii: „Eu nu vreau să îmi bat joc! Lipsește calitatea, nu se poate așa!”

Hermannstadt a primit verdictul de la TAS » Ce se întâmplă cu cele 9 puncte de penalizare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
prazberg
prazberg  •  10 Februarie 2023, 20:57

Normal, cand vin prost crescutii din Booveni trebuie luate masuri. In genti i-ati cautat? Luati-lemsi papucii la intrarea pe stadion ca *** arunca cu ce au la indemana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează