FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - MIOVENI 2-2

A marcat primul gol în Liga 1, apoi și-a atacat colegii: „Eu nu vreau să îmi bat joc! Lipsește calitatea, nu se poate așa!”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2023 19:41 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 19:41

Universitatea Cluj și CS Mioveni au remizat, scor 2-2. Denis Ispas (29 de ani) a marcat primul gol din carieră în Liga 1, iar la final și-a criticat colegii. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) cere mai multă personalitate.  

Denis Ispas a marcat un gol frumos în minutul 72, cu un șut puternic, pe jos, de la 17 metri. Fundașul „șepcilor roșii” și-a criticat colegii din ofensivă.

În Franța, mai rău decât în Liga 1! Meci amânat din cauza suprafaței de joc imposibile
Ligue 2
În Franța, mai rău decât în Liga 1! Meci amânat din cauza suprafaței de joc imposibile

Denis Ispas, după U Cluj - CS Mioveni 2-2

„Nu se poate să tratăm cu așa ușurință fazele din fața porții. Ne lipsește, cred eu, puțină calitate în fața porții. Asta cred. Am ratat mult. Pierzi încredere, pierzi orice când ratezi cu așa nonșalanță. Chiar nu știu. Trebuie să stăm și să ne autoanalizăm. Gluma se îngroașă, nu vreau să îmi bat joc.

Prima dată am debutat în Liga 1 ca fundaș stânga, la Călărași. E puțin mai greu, dar cu puțină minte trebuie să îți faci treaba unde e nevoie de tine. De asta suntem jucători profesioniști. Aveam pregătită faza de la gol, lucrăm asta. A fost decizia mea, i-am zis lui Chipciu «mișc-o»”, a spus Denis Ispas la Orange Sport.  

Ioan Ovidiu Sabău, după U Cluj - CS Mioveni 2-2

„Nu ai voie să primești două goluri, nu contează cu cine joci. Chiar dacă Mioveni a avut rezultate bune, dar trebuie să avem mai mult curaj, mai multă dorință. Am primit un gol atât de ușor în minutul 2. 

I-am dominat, am avut mai multe ocazii, dar scorul rămâne 2-2. E clar că am dominat, dar e egal cu ultimul loc... nu ai voie. Când pregătești un joc atât de bine, nu ai voie să fii surprins. Avem mult de lucru. Ceva trebuie să schimbăm. Poate și tactic, poate unii jucători mai au nevoie de o pauză. Ceva lipsește acestei echipe. 

Sper să identific problema în următoarele zile și să o rezolv. Trebuie să fac ceva și să le răscolesc orgoliul. Să joace cu mai mult curaj, cu personalitate în preajma careului. Nu pot decât să îmi exprim și aprecierea, să recuperezi de la 0-2. Am avut și ultima ocazie a lui Bălan...”, au fost concluziile lui Sabău. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

VIDEO + FOTO Ultrașii lui FCU Craiova au ajuns în București: scandări xenofobe în Gara de Nord! Sunt însoțiți de jandarmi în drum spre Giulești

Mihai Rotaru a vrut să aducă la CS Universitatea Craiova noua senzație din Superliga: „Am făcut o ofertă de 300.000 de euro pentru el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  11 Februarie 2023, 11:31

Conducerea lui " U " efectiv își bate joc de banii clujenilor cu acest lot de jucători, fără ironii ,cu tot respectul mai mult de jumate din lot nu sant nici de " Sănătatea " ,Bălan cap de afiș etc. ! Au fost mulți jucători și încă mai aveți vreo 3 zile sa luați alții ,sant echipe care au pus pe liber 8-9 ,cum ar fi CFR, Craiova și altele ,din care sigur puteați sa alegeți clar mai buni cu ce aveți ! Dacă nu va pricepeți ascultați antrenorul ,ca încă după câteva etape parca vad ca spuneți ca iar Sabau este de vina !? ( Sant încă mulți fanatici care nu- l suporta ) Aici este vorba de echipa nu de alte interese și sant banii clujenilor nu bătaie de joc !

dimco61
dimco61  •  11 Februarie 2023, 05:34

E clar,Neagoe este vinovat!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  11 Februarie 2023, 03:17

Dacă vom cădea anul asta ...e din cauza UNTOLD ! - Pe lângă meciuri în deplasare, suporteri cu abonamente plătite degrevati de meciuri și gazon deteriorat , a băgat mana adânc și în buzunarul suporterului de la U prin deplasările la Mediaș.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează