FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mihai Rotaru a vrut să aducă la CS Universitatea Craiova noua senzație din Superliga: „Am făcut o ofertă de 300.000 de euro pentru el”

Mihai Rotaru a dezvăluit că a vrut să îl aducă pe Adrian Mazilu la CS Universitatea Craiova
Mihai Rotaru a dezvăluit că a vrut să îl aducă pe Adrian Mazilu la CS Universitatea Craiova

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2023 15:26 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 16:06

Mihai Rotaru, patronul celor de la CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că a dorit să îl aducă pe Adrian Mazilu (17 ani), fotbalistul Farului Constanța, care a înscris în poarta oltenilor în victoria obținută de dobrogeni în fașa oltenilor, luni seară, în runda cu numărul 24 din Superliga, la gruparea pe care o conduce. 

Finanțatorul a spus că a făcut o ofertă pe numele lui Adrian Mazilu în valoare de 300.000 de euro, însă Gheorghe Hagi (58 de ani), managerul Farului, a declinat propunerea. 

27 de poze șocante, făcute FIX când trebuia! Mulți au spus că sunt fake, dar sunt reale 100%
INEDIT
27 de poze șocante, făcute FIX când trebuia! Mulți au spus că sunt fake, dar sunt reale 100%

Mihai Rotaru, patron CS Universitatea Craiova: „A fost dureros la Constanța. Cu Mazilu și Borza, noi i-am bătut în două finale”

Mihai Rotaru a precizat că meciul de la Constanța a fost unul greu de privit, având în vedere faptul că Adrian Mazilu și Andrei Borza, doi dintre cei mai buni jucători ai „marinarilor”, au făcut parte dintr-o echipă de juniori învinsă cu ușurință de jucătorii de la aceiași categorie de vârstă de la clubul oltean, în două finale. 

„A fost dureros la Constanța, deoarece cu cei doi jucători extraordinari de la Farul, Mazilu și Borza, noi i-am bătut în două finale, cu ai noștri. Copiii noștri au știut fără nicio problemă să le facă față jucătorilor de la Farul Constanța. 

Farul are prin definiție cel mai puternic centru de copii și juniori din România sau, mai bine spus, cel mai bine organizat. Adică, la ei echipele, ca și organizare de joc, sunt peste orice din România. Și, totuși, noi i-am bătut în două finale. O dată le-am dat cu terenul în cap, 4-1 la noi aici”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik. 

Mihai Rotaru: „I-am făcut o ofertă lui Gheorghe Hagi pentru Adrian Mazilu”

„După finală i-am făcut o ofertă lui Gică (n.r. - Hagi) de 300.000 de euro pentru Mazilu, dar nu a luat-o în calcul la vremea respectivă. Nu apăruse pe firmament, nu știa nimeni de Mazilu. Oferta a fost făcută anul trecut, în mai. 

Mihai Rotaru a vrut să aducă la CS Universitatea Craiova noua senzație din Superliga: „Am făcut o ofertă de 300.000 de euro pentru el”
Adrian Mazilu (dreapta)

Nu am eu ochi, dar și dacă nu ai ochi îl vezi pe Mazilu. Zoli Iașko l-a sunat pe Ovidiu Costeșin după meciul nostru de acum, când am luat bătaie, și i-a spus «bine, mă, și voi doreați să ne dați 30.000 pe Mazilu» Și Ovidiu i-a zis «vezi că erau 300.000, nu 30.000»”, a completat Mihai Rotaru.

VIDEO. Totul despre CS Universitatea Craiova - CFR Cluj

Citește și: 

Alin Stoica, dezlănțuit în ultima apariție: „Fotbalul românesc e o minciună, nu există!” + „Înțepături” către Hagi: „Întrebați-l, el promovează talente”

FCU Craiova s-a despărțit de un jucător în ziua meciului cu Rapid » Unde a ajuns fotbalistul formației lui Mititelu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (14)
dandana
dandana  •  11 Februarie 2023, 13:13

Rotare tată, tu ști cât plătește Becali să-i aducă? Pai tu spui de 300mii și ala vorbește de milioane. Ce șanse sunt să mai iei un jucător bun cu politica asta?

johny2003
johny2003  •  10 Februarie 2023, 21:53

rotaru prazaru crede ca s-a intilnit Hotul cu prostu!

1.fcu
1.fcu  •  10 Februarie 2023, 18:58

Samsar, vrea sa l ia cu 300k si sa l dea cu 3m =)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează