FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Gaură mare în apărarea Craiovei. Cu cine contra lui Hermannstadt?

Vladimir Screciu/ foto Imago Images
Vladimir Screciu/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 18:02 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 23:11

Universitatea Craiova are mari probleme în centrul defensivei pentru meciul cu Hermannstadt din 10 decembrie. Vladimir Screciu e suspendat, iar Djoko Zajkov și Juraj Badelj sunt suspendați.

Până acum, de la instalarea sa pe bancă, Ivaylo Petev a avut șansa de partea sa. Chiar dacă motoarele nu funcționează încă la turație maximă, Universitatea Craiova a bifat trei victorii din trei posibile în Superliga. 

Ivaylo Petev, nemulțumit după 3 victorii din 3 la Universitatea Craiova: „Trebuie să mai lucrăm”
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-0
Ivaylo Petev, nemulțumit după 3 victorii din 3 la Universitatea Craiova: „Trebuie să mai lucrăm”

Ultima, sâmbătă, în fața lui CFR Cluj (1-0), cu un gol înscris pe final. Însă, împotriva clujenilor, Vladimir Screciu a bifat al 4-lea galben al acestei stagiuni și va lipsi, suspendat, pe 10 decembrie. Atunci când CSU joacă la Sibiu, contra lui Hermannstadt.

Ivaylo Petev stă într-un singur fundaș central de meserie: Raul Silva

Screciu fusese reprofilat, din „închizător” în fundaș central, urmare a absenților de lungă durată ale lui Gjoko Zajkov și Juraj Badelj.

Ceea ce înseamnă că, acum, Petev are o mare gaură în centrul defensivei. Practic, tehnicianul bulgar stă într-un singur jucător de meserie în acest compartiment, Raul Silva!

Vladimir Screciu a riscat chiar eliminarea în meciul cu CFR

Îi mai are pe Jean Mendy (20 de ani) și Karlo Tomasec (19 ani), numai că aceștia nu au nici cea mai mică experiență în Liga 1. O soluție, singura viabilă, ar putea-o reprezenta retragerea unui alt „închizător”, Alexandru Crețu, alături de Silva.

Sâmbătă, contra CFR-ului, Screciu a riscat chiar o eliminare, după ce l-a lovit cu umărul în obraz pe clujeanul Tachtsidis. Însă arbitrul Adrian Cojocaru l-a iertat.

Mai puteți citi:

Scandal monstruos la o echipă din România! » Jucătorii l-au „băgat în ședință” pe antrenor chiar în vestiar după meci și i-au adus acuzații incredibile!

Cum a fost surprins Mihai Stoichiță la tragerea la sorți » Vedetă pe site-ul UEFA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează