FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

EXCLUSIV Scandal monstruos la o echipă din România! » Jucătorii l-au „băgat în ședință” pe antrenor chiar în vestiar după meci și i-au adus acuzații incredibile!

Poză din partida Chindia - CSA Steaua, scor 1-1
Foto: facebook
Poză din partida Chindia - CSA Steaua, scor 1-1 Foto: facebook

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 14:57 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 16:44

Imediat după remiza dintre Chindia și Concordia Chiajna, scor 1-1, în vestiarul târgoviștenilor s-a iscat un adevărat scandal între mai mulți jucători și antrenorul Diego Longo (47 de ani).

La Târgoviște, apele sunt extrem de tulburi în această perioadă. După retrogradarea de anul trecut, cei de la Chindia se așteptau ca echipa să se bată din nou la promovare, însă managementul defectuos și rezultatele slabe au făcut ca echipa dâmbovițeană să fie doar pe locul 11 în Liga 2, în afara play-off-ului, cu 4 etape rămase până la final. 

Transfer bombă în Superligă?! Alibec vrea să renunțe la bani ca să nu rateze Euro 2024 » Are o singură echipă în minte!
ROMÂNIA LA EURO 2024
Transfer bombă în Superligă?! Alibec vrea să renunțe la bani ca să nu rateze Euro 2024 » Are o singură echipă în minte!

Antrenorul Chindiei, acuzat că face „lobby” fotbaliștilor cu același impresar ca el

Capac peste toate, s-a iscat și un scandal uriaș la finalul meciului de astăzi cu Chiajna de pe teren propriu, terminat la egalitate. Adus în urmă cu două săptămâni, antrenorul Diego Longo a fost acuzat de mai mulți dintre jucătorii săi că-i favorizează pe fotbaliștii al căror impresar este un tip din Târgu Mureș. 

Concret, jucătorii se plâng că Longo bagă în teren doar jucătorii impresariați de cel care îl reprezintă pe Longo și care a fost extrem de implicat în aducerea italianului la Târgoviște. Imediat după meci, în vestiar, fotbaliștii l-au înfruntat pe Longo, care i-a amenințat însă că-i dă afară pe toți.

Longo e mâna dreaptă a familiei Lucescu

Până să devină antrenor principal, Longo a fost secundul lui Mircea și Răzvan Lucescu. A lucrat cu Il Luce la Dinamo Kiev până în 2021, apoi a preluat-o din postura de A1 pe FK Kukësi, echipă la care a rezistat un sezon.

Înainte, a lucrat mult timp sub comanda lui Răzvan Lucescu. A fost preparator fizic la naționala României în mandatul lui Răzvan, din aprilie 2009 până în iunie 2011.

L-a urmat pe Lucescu jr. și la Rapid, El Jaish și Petrolul ca preparator, apoi a promovat ca antrenor secund, postură din care l-a ajutat pe Răzvan la Skoda Xanthi, PAOK și Al Hilal.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERN:

Horațiu Moldovan, despre posibila plecare de la Rapid: „Vom vedea ce se va întâmpla” + „Criticile nu mă interesează!”

Chiar dacă a pierdut, Mihai Stoica o laudă pe CFR Cluj: „A făcut cea mai bună partidă din acest sezon. Rezultatul nu are nicio legătură cu ce s-a jucat în teren”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează