FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV / VIDEO Horațiu Moldovan, despre posibila plecare de la Rapid: „Vom vedea ce se va întâmpla” + „Criticile nu mă interesează!”

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 13:59 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 14:07

După două meciuri fabuloase în tricoul echipei naționale ce au adus calificarea de la primul loc din grupă la Campionatul European de anul viitor din Germania, Horațiu Moldovan nu s-a putut bucura și la Rapid după ultimele două partide.

A fost în poartă la meciul de coșmar cu Universitatea Cluj, în care „șepcile roșii” au întors de la 0-2 și au câștigat cu 3-2 pe Giulești, iar sâmbătă echipa s-a întors cu doar un punct din deplasarea de la Botoșani, echipă ce ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 1, scor 0-0.

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Horațiu Moldovan (25 de ani) vorbește despre presiune și spune că „e exact pentru ceea ce m-am apucat de fotbal”. „Să am o presiune la fiecare meci, să-mi ridic nivelul la fiecare partidă și să fiu sănătos”, a declarat portarul.

Despre ultima perioadă dificilă prin care a trecut Rapid, Moldovan a declarat că „mai avem și accidente”. Spunând despre meciul cu U Cluj că „întâlnim și echipe bune, dar în Giulești avem al 12-lea jucător”. Suporteri care „ne dau putere și sperăm la finalul sezonului să ne bucurăm împreună”, a mai spus Horațiu.

Horațiu Moldovan: „Criticile nu mă interesează! Îmi văd de drumul meu”

Întrebat de criticile din ultima perioadă inclusiv la adresa sa, Moldovan a declarat: „Nu mă interesează... Fiecare e liber să spună ce dorește. Eu sunt focusat doar la ce am de făcut la echipa de club, la echipa națională și îmi văd de drumul meu”.

+18 FOTO

Și cum mai sunt doar câte etape din 2023, portarul de 25 de ani și-a făcut deja planurile pentru sezonul viitor. „Sincer, tot timpul mi-am propus vise mărețe, dar nu mă gândeam că o să am chiar așa ascensiune”, spune acesta.

Vreau să-i mulțumesc lui Leo Toader și lui Bogdan Lobonț pentru că m-au ajutat în ascensiunea mea. Nu vreau să-l uit pe Mihai Nădăban care are cel mai mare merit. A avut încredere în mine la Liga 2 și împreună cu el am ajuns la echipa națională
- Horațiu Moldovan, portar Rapid

Dar fără să ofere prea multe detalii despre o posibilă plecare de la Rapid în pauza de iarnă: „Nu mă pot gândi la ce voi face. Mai avem meciuri la Rapid, sper să fiu sănătos, să obținem puncte și după vom vedea ce se va întâmpla”.

Cuvinte de laudă pentru Moldovan

Horațiu Moldovan a fost ales în unanimitate de voturi „Jucătorul lunii noiembrie” în ancheta „Cei mai buni”, organizată lună de lună de Gazeta Sporturilor. Antrenorul Dan Alexa vorbește la superlativ de Moldovan, despre care spune.

Bravo, România! » Horațiu Moldovan a fost ales „Jucătorul lunii noiembrie”, iar Edward Iordănescu - „Antrenorul lunii”!
CEI MAI BUNI
Bravo, România! » Horațiu Moldovan a fost ales „Jucătorul lunii noiembrie”, iar Edward Iordănescu - „Antrenorul lunii”!

„Un băiat extrem de muncitor, care a ajuns la echipa națională când era o adevărată criză de portari. Edi Iordănescu i-a dat încredere, și el a demonstrat că este unul dintre portarii de viitor ai echipei naționale”, a declarat Alexa pentru GSP.RO.

În timp ce Andrei Cristea, fostul atacant al lui Dinamo și FCSB, declară despre Horațiu că „este un portar de viitor care va crește din ce în ce mai mult”. Apoi susține că „a oferit stabilitate, liniște și încredere în poartă”.

Citește și:

Scandal imens în vestiarul echipei naționale! Dezvăluiri incredibile: „Băi dobitocule! Cum poți să zici că mi-ai spus?!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Scandal imens în vestiarul echipei naționale! Dezvăluiri incredibile: „Băi dobitocule! Cum poți să zici că mi-ai spus?!”
Ronna Riva e cel mai HOT fan al Rapidului! „Incendiază” Giuleștiul la fiecare meci al favoriților
MONDEN
Ronna Riva e cel mai HOT fan al Rapidului! „Incendiază” Giuleștiul la fiecare meci al favoriților

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
beefree
beefree  •  03 Decembrie 2023, 14:19

Criticile nu ma intereseaza, doar laudele. Ce caracter...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează