GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Ronna Riva e cel mai HOT fan al Rapidului! „Incendiază” Giuleștiul la fiecare meci al favoriților

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 10:06 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 14:34

Ronna Riva s-a născut la Constanța și este una dintre cele mai mari admiratoare ale Rapidului. Nelipsită la meciurile de pe Giulești, artista nu ratează niciun meci de fotbal.

Iar de curând a fost inclusiv la Dubai, acolo unde a luat cu ea o eșarfă a giuleștenilor. Și a imortalizat momentul pe rețelele de socializare.

+44 FOTO

Ronna a devenit cunoscută în Grant odată cu sărbătoarea Centenarului. Aceasta a compus special și lansat pentru această zi memorabilă o melodie „Rapid 100”, care se aude la toate meciurile Rapidului de acasă.

„Haide, hai, Rapidule / Ole, Ole / Să ridicăm tribunele / Haide, hai, Rapid Giulești / Luptă dacă ne iubești!”, este refrenul piesei care a prins imediat în Grant, iar aprecierile pentru Ronna Riva au curs imediat.

+44 FOTO

Fostă studentă la Facultatea de Farmacie, Ronna Riva și-a început cariera muzicală încă din copilărie. În anul 2015 și-a lansat primul ei single, care a cunoscut succes internațional în țări precum Turcia, Iran, Rusia și Grecia.

Citește și:

Juan Bauza se iubește cu una dintre cele mai sexy jurnaliste din România » A lăsat Bucureștiul și s-a mutat pentru el la Craiova
MONDEN
Juan Bauza se iubește cu una dintre cele mai sexy jurnaliste din România » A lăsat Bucureștiul și s-a mutat pentru el la Craiova
Blonda care-ți taie răsuflarea în sala de sport! Recunoaște: „E imposibil să rezist tentației!”
MONDEN
Blonda care-ți taie răsuflarea în sala de sport! Recunoaște: „E imposibil să rezist tentației!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Normal
Normal  •  16 Noiembrie 2023, 00:14

O fata superba alaturi de o echipa minunata !

ceglumabuna
ceglumabuna  •  14 Noiembrie 2023, 01:47

ivana knoll 2 (1 e aia de la farul ) :d hai sa facem mari vedete aceste *** care la primul interviu or sa vorbeasca de pace .. de make up ... si cat de roz este viata .. :)) Realitate ? cate coaste rupte are Bianca Dragusanu ... ochii de cate ori au fost invinetiti ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Budrix69
Budrix69  •  13 Noiembrie 2023, 08:50
Postat de lefter_popescu pe 11 Noiembrie 2023, 22:33

Domnișoara a uitat celebrul refren din anii '60..." Din Giulesti pana-n Madrid , nu-i echipa ca Rapid! Hai Rapidu' ! Hai Realu'!

poate e fana ABBA....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează