FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gaz Metan a rămas fără portar » Milos Buchta şi-a reziliat contractul cu medieşenii

Articol de GSP - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 14:55

Portarul slovac Milos Buchta şi-a reziliat pe cale amiabilă în această dimineaţă contractul cu Gaz Metan Mediaş.

În vîrstă de 34 de ani, Buchta a venit la gruparea medieşeană în 2009 de la FC Tatran Presov din Slovacia.

În cei 5 ani petrecuţi la Mediaş, goalkeeperul a strîns 61 de meciuri în toate competiţiile. Portarul se va intoarce mîine în Slovacia, unde va încerca să-şi găsească un angajament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  14 Ianuarie 2015, 23:53

n-am ramas fara portar in lot mai este Plesca si tinerii Alexandru Greab, si Adrian Gurincu (imprumutat la metalurgistul cugir) ce titluri , marca gesepe.....ca sa socheze lumea sa citeazsca, dar is nasoale rau , probabil de amnatori studenti venii de la jurnalism....halal

dora
dora  •  13 Ianuarie 2015, 16:02

Buchta asta a fostun portar bun pe lainceputuri, atunci cind stilpul apararii era Markovic. A jucat citeva meciuri in toamna, dupagafele meorabile marca Plesca - cred ca s-aprosit si asta - a se vedea golul direct din corner luat de la Sinmartean.

whiteredarad
whiteredarad  •  13 Ianuarie 2015, 15:44

Articol tipic GSP ! Gaz Metan are portar,pe Plesca, cel care a jucat mai mult decat Buchta, si e cel putin ,la fel de valoros,ca cehul. Nu pot inceta cei de la GSP cu penibilitatile scrise in titlu,zice=se,ca sa socheze. prostia nu socheaza dsecat pe unii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close