FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

Gaz Metan a reușit primul transfer al verii: "Sper să fie o nouă provocare"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 10:14

Anunțat de FC Botoșani că nu i se va prelungi contractul, fundașul stânga Sergiu Popovici și-a găsit repede echipă. 

Acesta a semnat un contract valabil un sezon cu Gaz Metan Mediaș, formație care a terminat pe locul 2 în clasamentul play-out-ului în sezonul trecut.  

"Sper să fie o nouă provocare pentru mine. Am ales să vin la Gaz Metan pentru că am mai lucrat cu Cristi Pustai la Botoşani, dânsul m-a vrut aici şi, cum am terminat contractul la Botoşani, am venit.

N-a fost o alegere dificilă, s-a rezolvat totul foarte repede", a declarat Sergiu Popovici, conform site-ului oficial al grupării medieșene. 

În vârstă de 24 de ani, Popovici a mai jucat de-a lungul carierei pentru Flacăra Făget, FC Vaslui, Voința Sibiu, Academica Argeș și FC Botoșani, în 2011 bifând și trei meci în naționala U19.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  14 Iunie 2017, 15:43

Mult succes, rezultate bune si sa te impui la noua echipa ! Hai gazu, hai baietii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează