FOTBAL  »  Superliga  »  REAL VALLADOLID - GAZ METAN

Gaz Metan, amical pe 14 noiembrie cu Real Valladolid » Cum i-au prezentat spaniolii pe medieșeni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 16:06

Real Valladolid a anunțat pe site-ul oficial că pe 14 noiembrie, de la ora 21:00, ora României, va juca un meci amical cu Gaz Metan Mediaș. 

Spaniolii au precizat că meciul cu Gaz Metan va conta pentru a 45-a ediție a „Trofeului Orașului Valladolid”. Trofeul reprezintă o tradiție a clubului și se va juca pe stadionul „Jose Zorrila”, în pauza datorată meciurile echipelor naționale.

„Clubul român Gaz Metan Mediaș va fi invitat. Echipa se află în localitatea Mediaș și e fondată în 1945. Joacă acum în prima ligă din România, iar în sezonul trecut a terminat pe locul 7. Acum este pe locul 4, cu 22 de puncte. Printre reușitele istorie se regăsește o unică participare în cupele europene, în sezonul 2011-2012 din Europa League, când a eliminat-o pe Austria Viena”, scriu spaniolii. 

Valladolid, echipă la care brazilianul Ronaldo este acționar, se află pe 9 în La Liga, cu 14 puncte în 11 meciuri. Marți, a pierdut cu Barcelona, 1-5. 

VEZI ȘI:

VIDEO+FOTO Leo Messi perfect: două assist-uri + două goluri! Are 50 de reușite din lovitură liberă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează