FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Anunț neașteptat al unui antrenor din Liga 1: „Mai stau cinci ani și mă las!”

Teja a fost secundul lui Rednic la mai multe echipe
Teja a fost secundul lui Rednic la mai multe echipe

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 16:37 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 17:21

Mihai Teja (42 de ani), antrenorul lui Gaz Metan, a oferit o declarație neașteptată la finalul „thrillerului” cu Astra Giurgiu, câștigat de echipa sa în prelungiri, scor 2-1. 

Epuizat din cauza desfășurării scorului din ultimele minute, fostul tehnician de la FCSB a declarat că ia în calcul să renunțe la antrenorat mai repede decât și-ar fi imaginat: „Am trecut de la agonie la extaz în două minute. Am vorbit cu mai mulţi prieteni şi am zis că mai stau 5 ani în antrenorat, după care mă las dacă mai am aşa emoţii şi aşa momente grele”, a spus Teja, conform Telekom Sport. 

Anunț neașteptat al unui antrenor din Liga 1: „Mai stau cinci ani și mă las!”
Mihai Teja

În vârstă de 42 de ani, Teja e printre cei mai tineri antrenori din Liga 1. Are în CV echipe precum Dinamo, U Cluj, Pandurii, FCSB, Poli Iași, FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș, dar și naționala U21.

Un meci urât, de luptă, salvat de finalul ăsta aşa dramatic. E vina mea 100% la golul celor de la Astra. Putea să se termine 1-0 dacă nu greşeam eu. Nu cred că această victorie ne asigură în vreun fel rămânerea matematică în prima ligă. Ca să evităm barajul cred că mai avem nevoie de 3 puncte. Şi mai sunt două meciuri, trebuie să ne păstrăm concentrarea 
- Răzvan Pleșca, portar Gaz Metan

Citește și alte știri din Liga 1:

Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu 2-1, în etapa #7 din play-out » Final dramatic, victoria vine în prelungiri! Clasamentul actualizat

EXCLUSIV „Negoiță a fost ca un tată, Anghelache mi-a dat forță!” » Senegalezul Pape N'Daw s-a făcut agent și vrea să aducă jucători la Dinamo: „Contactați-mă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  17 Mai 2021, 01:22

prea usor primi gol... fa ceva cu apararea mai Teja

Vezi toate comentariile (1)
Comentează