FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - BOTOȘANI 0-0

GAZ METAN - BOTOȘANI 0-0 // Edward Iordănescu: „M-a supărat că am încasat acel penalty”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 19:00

Edward Iordănescu, 41 de ani, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a comentat egalul de pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 0-0.   

„Pleșca trebuie să fie declarat omul jocului, dar el a apărat un penalty care nu a fost. M-a supărat că am încasat acel penalty, dar nu vreau să acuz arbitrajul. 

A fost un joc într-un context dificil pentru noi. Nu am fost în ritm și am avut unele absențe. Trebuie să fim realiști, am întâlnit o echipă extrem de bună, cu jucători buni de la jumătatea terenului în sus, o echipă cu tranziție, viteză de joc și profunzime.  

Una peste alta, salut efortul echipei, am mai adunat un meci fără înfrângere. Echipele care vor avea stăpânire de sine vor avea câștig de cauză în acest sezon”, a declarat Edward Iordănescu, la Look Sport. 

După punctul cu Botoșani, Gaz Metan urcă o poziție, până pe locul 5, cu 27 de puncte, și rămâne cu șanse importante pentru calificarea în play-off.

Vezi aici toate detaliile de la Gaz Metan - FC Botoșani 0-0!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  25 Noiembrie 2019, 02:29

Da

Vezi toate comentariile (1)
Comentează