FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - BOTOȘANI 0-2

GAZ METAN - BOTOȘANI 0-2. Marius Croitoru a izbucnit: „Abia așteptau să ne facă praf! Așa e când te pricep la fenomen”

Marius Croitoru a izbucnit după Gaz Metan - FC Botoșani
Marius Croitoru a izbucnit după Gaz Metan - FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 21:23 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 11:15

FC Botoșani s-a impus în deplasarea de la Gaz Metan, scor 2-0. Antrenorul Marius Croitoru (39 de ani) a avut o răbufnire după meci. 

Botoșani a pierdut primele două meciuri de la reluarea competiției, cu CFR Cluj și Craiova. Marius Croitoru a considerat că echipa lui a fost desconsiderată după acele două prestații și a trecut la atac. 

Marius Croitoru: „O săptămână infernală”

„Chiar dacă unii mari cunoscători abia așteaptau să ne facă praf, noi ne-am descurcat. Nu au ținut cont că acești băieți nu s-au antrenat 7 zile, în care am jucat cu primele două clasate. Așa e când te pricepi la fenomen și știi mai multe decât cei implicați. A fost o săptămână infernală, fără niciun antrenament. Repet, marii cunoscători au dezvoltat ei acest lucru, că nu suntem demni de play-off”, a izbucnit Marius Croitoru după meci, la Look Sport. 

„Noi trebuie să punem la punct pregătirea fizică și să avem o dinamică mai bună. Credem că putem termina pe pe podium, așa cum am făcut-o în sezonul regulat.

Bineînțeles că ne va fi greu fără Dugandzic, dacă pleacă, dar clubul își va permite să aducă un atacant de valoare cu banii luați pe el”

- Marius Croitoru, antrenor Botoșani

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile despre debandada de la Dinamo: „Diversionistul Popescu face parte dintr-un grup care decide tot” » Bere adusă pe blat, glume deplasate, furturi

Anamaria Prodan și Vasile Miriuță, schimb dur de replici în direct » „De ce arată jalnic echipa?!” / „Hei, hei, Ana, nu-i băga pe ei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează