FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ - CFR CLUJ 0-0

GAZ METAN - CFR 0-0 // "Galacticul" Jesus Fernandez n-a impresionat pe toată lumea: "L-am făcut mare, am dat în el toate șuturile. Nu știam că a fost la Real" :)

FOTO: SportPictures.eu
FOTO: SportPictures.eu

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2018 21:43

Jesus Fernandez (30 de ani), portarul trecut pe la Real Madrid, a avut o evoluție impecabilă în egalul scos de CFR Cluj la Mediaș, scor 0-0. 

"A fost un meci în care am fost nevoit să muncesc. Era debutul meu la CFR şi sunt mulţumit că am menţinut poarta fără gol. Chiar dacă a fost un meci greu, am reuşit să scoatem un rezultat de egalitate. Campionatul din România este puternic din punct de vedere fizic, cred că sunt echipe bune aici.

Putem să câştigăm cu 3-0 cu Dudelange şi să ne calificăm în grupele Europa League. Suntem puternici acasă şi vom încerca să ne calificăm. 

Julio Baptista ne va ajuta mult. Are o experienţă foarte mare, ajută mult echipa şi cu siguranţă va fi totul bine", a declarat Fernandez pentru TV Telekom Sport. 

"l-am făcut mare!"

Prestația spaniolului a fost evidențiată de aproape toată lumea. Antrenorul Toni Conceicao i-a atribuit lui meritele pentru acest rezultat (vezi detalii AICI), în timp ce jucătorul adversarei de astăzi, Vali Crețu a oferit o declarație amuzantă: "Trebuia să batem azi. Portarul lor a fost în formă şi l-am făcut mare. Nu ştiam că a fost la Real Madrid, că nu prea am citit, dar am dat pe el tot ce a fost. A scos, bravo lui, dar noi trebuia să câştigăm azi, pentru că CFR nu ne-a surprins cu nimic şi trebuia să luăm cele 3 puncte. Păcat!".

Jesus Fernandes este al 50-lea spaniol care bifează minute în Liga 1, primul fiind Ibón Pérez Arrieta (Pandurii, 2007/08).

PROGRAM ETAPA A 6-A

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 Citește AICI cronica
Dunărea Călărași - Poli Iași 2-0 Citește AICI cronica
Dinamo - AFC Hermannstadt 2-1 Citește AICI cronica
Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0 Citește AICI cronica
Viitorul - FCSB Detalii AICI
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

CLASAMENT

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
wertusi
wertusi  •  27 August 2018, 10:37

gaz metan a jucat azi pentru ei in primul rand si fcsb in al doilea rand , de ce nu au avut aceeasi atitudine si in meciul cu oile ?

cluj_cluj
cluj_cluj  •  26 August 2018, 23:15

Vali cretu e ala care cersea acu vreo 2 ani un penalty pentru fecesebe he he fiind impresariat de ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează