FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0

GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0 // VIDEO Se încinge lupta la vârf! FCSB poate reduce diferența la sfârșitul rundei » Clasamentul actualizat

Sursă foto: sportpictures
Sursă foto: sportpictures

Articol de - Publicat sambata, 08 februarie 2020 20:00

Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 24 din Liga 1.

Programul etapei #24 din Liga 1

Clasamentul actualizat din Liga 1

Gaz Metan și CFR Cluj s-au anulat reciproc într-o partidă fără sare și piper. Mediașul a pierdut un tempo periculos în lupta pentru un loc de play-off, iar liderul oferă șansa FCSB-ului să se apropie luni la trei puncte.

Nicio surpriză în felul în care Petrescu și-a pregătit mediatic deplasarea de la Mediaș: "Nu putea exista adversar mai complicat decât Gaz Metan!". E discursul-standard și dacă liderul ar evolua la Ciorogârla, căci "Bursucul" și-a făcut un obicei din a-și monta echipa și cu astfel de arme hiperbolice.

Trupa lui Iordănescu jr. n-a arătat însă în primele 45 de minute că ar fi într-adevăr hidra prezentată de Petrescu. În fața campioanei, Gazul a îmbrăcat haina jocului parcimonios, deși doar o victorie cu CFR aducea cu sine menținerea în cărțile play-off-ului. Hora n-a dat încă semne de viață în ofensivă, Buș a rămas o insulă părăsită în avanposturi și, după intrarea din minutul 10, Chamed și-a pus semnătura doar pe o singură finalizare tăioasă, la mijlocul reprizei: șut puternic respins de Sandomierski, titularizat în premieră în absența de ultimă oră a lui Arlauskis, ușor accidentat.

Salvatorul Pleșca

A fost pentru CFR semnalul că poate forța încă din start pe un teren unde, în acest sezon, doar Craiova a obținut trei puncte. Camora (8) a deschis balul cu o minge trimisă periculos în careu, dar niciun coleg n-a găsit devierea câștigătoare. Omrani (20) a continuat tirada, dar Pleșca a avut o primă intervenție magistrală.

Iar portarul Gazului avea să-și cimenteze statutul de om al reprizei cu o dublă intervenție incredibilă la Omrani și Rondon în finalul mitanului, încheiat cu un 0-0 care n-a izbutit să-i dezghețe pe cei din tribune.

Revenirea lui Țucudean, singura lumină

Nici măcar ritmul din prima parte n-a putut fi ținut însă după pauză. Ambele formații mai degrabă și-au conservat forțele pentru ultimele două runde din sezonul regulat. CFR-ul a rulat în regim diesel, în căutarea unui moment de inspirație sau a unei execuții salvatoare care să-i aducă al patrulea succes stagional în deplasare. Iar Gazul a încercat să-și securizeze măcar un punct, fără a risca inutil, preferând să testeze când și când vigilența Clujului doar cu oamenii de bandă, Moura și Velisar.

Singura veste luminoasă a venit dinspre revenirea lui Țucudean. După o pauză de aproape jumătate de an, internaționalul a reintrat pe teren, înlocuindu-l în ultimele 10 minute pe francezul Omrani, pierdut și el în mâlul unei întâlniri fade.

E o remiză care încă nu spune nimic, dar Gazul ar putea plânge în curând după cele două puncte pierdute azi dacă va rata in extremis accesul în play-off. Iar Clujul oferă acum o respirație în plus celor de la FCSB, care, cu o victorie în fața penultimei clasate, Clinceni, poate ajunge luni la numai trei puncte în spatele lui Petrescu. Suficient cât să încingă și mai tare lupta la vârf!

1.300 de spectatoriau asistat la meciul din această seară

Gaz Metan - CFR Cluj 0-0

Vezi AICI statisticile meciului!

VIDEO cu cele mai importante faze ale meciului

Gaz Metan - CFR Cluj // Echipele de start

Gaz Metan (4-2-3-1): Pleșca - De Moura, Larie, Constantin, Velisar - Droppa, Popa, Fofana - Hora, S. Buș, Ciocan
Rezerve: Batista, Lopes, Chamed, Roșu, Drăghici, Cardoso, Diakota
Antrenor: Edi Iordănescu

CFR Cluj (4-3-3): Sandomierski - Burcă, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovic - Deac, Omrani, Costache
Rezerve: Rus, Cestor, Hoban, Păun, Petrila, Rondon, Țucudean
Absent: Susic
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: „Gaz Metan” (Mediaș)
Arbitru: Andrei Chivulete // Asistenți: Valentin Avram, Andrei Constantinescu

vezi și:

FOTO Fotbal, shooting, fotbal » Alex Ioniță impresionează momentan doar în ședințele foto

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (150)
mir21
mir21  •  09 Februarie 2020, 10:23

Uau ce comentariu al meciului, v-ati chinuit mult?

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  09 Februarie 2020, 08:48

A jucat CFR-ul cu Medias dar ar fi o impietate sa nu vorbiti despre FCSB si Becali. Zau, asa! Uneori ma gandesc chiar la ce riscuri cumplite va expuneti daca ati incerca sa fiti si normali.

cneius
cneius  •  09 Februarie 2020, 07:57

"și-au conservat forțele pentru ultimele două runde din sezonul regulat"...??? Abia au revenit din pauza de iarna...

Vezi toate comentariile (150)
Comentează