LIGA 1  ·  GAZ METAN

GAZ METAN // Corespondență GSP din Spania » VIDEO GSP, accident cu adversarii lui Gaz Metan: „Să nu scrieți că noi suntem nebunii cu accidentul”

Articol de — , Vineri, 17 Ianuarie

Eduard Apostol, unul dintre reporterii Gazetei Sporturilor din Spania, a fost implicat într-un accident minor chiar cu echipa care a bătut-o ieri dimineață pe Gaz Metan, Europa Point FC, scor 2-1

Gaz Metan a pierdut amicalul cu Europa Point FC, formația de pe locul 10 din 12 în campionatului Gibraltarului. O formație mică, cu jucători amatori, care a produs o mare surpriză învingând echipa lui Edward Iordănescu, o candidată la play-off în Liga 1.

„Să nu scrieți că noi suntem nebunii cu accidentul”

La plecarea de la stadion, jucătorii din Gibraltar s-au împărțit în două mașini de tip Mercedes Van. Pe drum, într-o intersecție, o neatenție a făcut ca una dintre mașini să lovească automobilul în care se afla Eduard Apostol, reporter GSP care tocmai se întoarcea de la Benahavis, locul unde este cantonată Dinamo. O problemă minoră, încheiată amiabil, dar care a necesitat o oră pierdută.

Aflând despre cine este vorba, reporterii GSP au stat de vorbă cu o parte dintre fotbaliștii de la Europa Point FC: 

„Ne pare rău, a fost o neatenție, dar uite că așa devenim și noi celebri. Să nu scrieți „ei sunt nebunii cu care au făcut jurnaliștii accident!", au glumit fotbaliștii din Gibraltar.

„Știm de Gaz Metan, o echipă mare”

Apoi, jurnaliștii GSP au vrut să obțină câteva detalii despre meci, plus să vadă care-s cunoștințele celor din Gibraltar despre România.

„A fost un meci competitiv, dificil încă de la început. Dar am stat bine în apărare, ceea ce a însemnat că nu le-am lăsat spații să joace. Am avut câteva contraatacuri norocoase", a spus unul dintre jucători, completat de unul dintre marcatori: „Un meci greu, dar am reușit cumva să înscriem două goluri. A fost o plăcere să întâlnim o echipă așa mare. O cunoaștem, le știam și atacantul, pe Sergiu Buș, care a jucat în Bulgaria, la Levski! Sunt încântat că am avut un asemenea adversar”.

„Știm de Hagi și Keșeru!”

Reporterii Gazetei le-au testat cunoștințele despre fotbalul românesc: „Nu știm prea multe, recunoaștem. Bineînțeles de Gheorghe Hagi, un fotbalist talentat, fascinant. Foarte bun”. Un alt jucător și-a amintit de Keșeru: „Îl știu pe Claudiu, Keșeru. De la Ludogoreț. Am înțeles că va merge la Beșiktaș. Știu și naționala U21, o echipă foarte bună, cu jucători de calitate".

„Fotbalul din Gibraltar e în creștere, încet ce-i drept. Dar crește puțin câte puțin. Pentru noi e un start bun să jucăm aici. Poate apoi vom face pasul spre un campionat mai bun, de ce nu România” 
- Stefan Balev, Europa Point FC

Citește și:În stare de ebrietate, Andreea Antonescu a făcut un gest șocant! Explicație halucinantă a artistei, după câteva ore

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:00 Baschet, FIBA Euro 2021

România - Spania

Digi 3
19:55 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Sevilla

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League

FC Bruges - Man. United

Digi 2, Telekom 3
19:55 Fotbal, Europa League

Ludogoreț - Inter

Digi 3, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Getafe - Ajax

Digi 4, Telekom 4
22:00 Fotbal, Europa League

Olympiakos - Arsenal

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Rangers - Braga

Digi 3, Telekom 4
22:00 Fotbal, Europa League

Roma - Gent

Digi 4, Telekom 3
Program TV complet

Liga 1