FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Gaz Metan - Craiova // VIDEO Victor Pițurcă: „Nu am încredere 100% în echipă” + Ce spune despre plecarea lui Carlos Fortes

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 16:34

Victor Pițurcă, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Gaz Metan de vineri, de la ora 20:30, în direct pe TV Digi Sport, TV Look Sport, TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro. 

„N-am apucat să ne lingem rănile după meciul trecut, pentru că e dificil să pierzi în fața a 30.000 de oameni. Acum ne așteaptă un meci cu un adversar foarte bun. Sunt optimist, pentru că băieții și-au revenit repede. Mergem la Mediaș să câștigăm, deși meciul e deschis oricărui rezultat.  

Deocamdată nu am încredere 100% în echipă, fiindcă am avut puțin timp la dispoziție și nu e ușor ca ei să treacă dintr-o extremă în alta și să joace la nivelul pe care-l vreau eu. Va veni și timpul când Universitatea Craiova va fi foarte greu de bătut, asta-i asigur eu pe suporteri. După pauza din octombrie totul se va regla. Ofensiv avem probleme”, spune Victor Pițurcă. 

„Un meci nul la Mediaș ar reprezenta un eșec pentru noi. N-ar fi un punct important, eu vreau victoria. Edi Iordănescu are jucători buni în față, cu o coordonare bună. Dacă nu ești atent, ai probleme”
-Victor Pițurcă, antrenor CS Universitatea Craiova

„Fortes a vrut să rămână la Craiova”

Antrenorul oltenilor a vorbit și despre transferul lui Carlos Fortes (24 de ani) la FC Ashdod. (Detalii AICI)

„Fortes a avut ofertă de la o echipă din Israel. El a vrut să rămână. Am avut 2-3 discuții cu el. Să vedem dacă va semna astăzi. Noi îi mulțumim pentru perioada scurtă de la Craiova. A încercat și el să facă tot posibilul. Locul lui Fortes e rezolvat. A venit Ivan, e și Mihai Roman acolo, a revenit și Koljic”, a mai spus Pițurcă.

Citește și:

VIDEO // Victor Pițurcă l-a dat afară pe Carlos Fortes de la Craiova! » Atacantul și-a găsit echipă în Israel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  18 Septembrie 2019, 18:57

uite si o veste buna, pleca Fortes? bine facu

gizeh
gizeh  •  18 Septembrie 2019, 18:20

Câtă ipocrizie la Piţurcă!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează