FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CSU CRAIOVA

VIDEO + FOTO „Trădat” de cei mai experimentați fotbaliști, Reghecampf a luat o decizie radicală la Mediaș! Ce a făcut după gafa de juniori de la gol

FOTO: Captură @Digi sport 1 +4   FOTO
FOTO: Captură @Digi sport 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2021 18:40 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 23:47

Ronaldo Deaconu (24 de ani) a deschis scorul în minutul 3 al meciului Gaz Metan și CS Universitatea Craiova, după o serie de gafe copilărești în defensiva oltenilor. 

Laurențiu Reghecampf a fost „trădat” de cei mai experimentați fotbaliști în minutul 3 al deplasării de la Mediaș. Fundașii centrali Marius Constantin (37 de ani) și Paul Papp (32 de ani) au gafat incredibil în fața lui Ronaldo Deaconu. 

Fără victorie în campionat de 6 etape, Laurențiu Reghecampf își pune jucătorii în gardă: „Nu se poate așa, nu ăsta ne e nivelul”
GAZ METAN - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Fără victorie în campionat de 6 etape, Laurențiu Reghecampf își pune jucătorii în gardă: „Nu se poate așa, nu ăsta ne e nivelul”

Gafă de juniori în Gaz Metan - CS Universitatea Craiova 

Marius Constantin nu s-a sincronizat și a degajat greșit o minge simplă, înaltă, la 30 de metri de propria poartă. Balonul a căpătat efect și s-a întors spre Pigliacelli. 

Paul Papp avea situația sub control, prim-planul și o distanță considerabilă până la Ronaldo Deaconu. A ezitat, nu s-a înțeles cu portarul italian, iar mijlocașul Gazului a profitat și a reluat dintre ei. 

„Trădat” de cei mai experimentați fotbaliști, Reghecampf a luat o decizie radicală la Mediaș! Ce a făcut după gafa de juniori de la gol

Laurențiu Reghecampf nu a trecut peste gafa lui Papp. În minutul 27 l-a înlocuit cu Valentin Screciu. Apărătorul în vârstă de 32 de ani a fost vizibil deranjat. În același minut, căpitanul Nicușor Bancu a fost înlocuit la rândul lui cu Bogdan Vătăjelu. Bancu primise un cartonaș galben, după un duel pierdut ușor în fața lui Șteau.

Se poate întâmpla, s-a întâmplat cam des la noi, nu e vorba de un jucător anume. Se pare că a venit rândul fiecăruia să facă câte o greşeală, dar nu era nicio problemă, mai erau de jucat peste 80 de minute. 

Nu am cedat, am încercat să întoarcem rezultatul, dar nu am reuşit să fructificăm ocaziile. Ne analizăm fiecare meci, ce se face bine, ce se face rău şi încercăm să nu mai facem greşeli. Dar când ratăm atât de mult şi facem o greşeală atât de mare, e greu să câştigi. La fel am dominat şi meciul cu FCSB, iar în minutul 92... nu ştiu. 

Nu neapărat să ne batem la titlu, dar venim în fiecare zi motivaţi pentru meciul următor şi tot timpul există meciul următor pe care trebuie să-l câştigăm. Ăsta e obiectivul nostru

Marius Constantin, după meci, la Telekom Sport

VIDEO cu faza golului marcat de Ronaldo Deaconu

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

MM Stoica, atac nemilos la Dan Petrescu: „Sunt siderat! Există legi, ar trebui să fie amendat!”

Subestimat? 10 performanţe realizate de antrenorul momentului din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  19 Decembrie 2021, 09:32

Constantin asta isi bate joc de noi suporterii, iar unii dintre jucatorii Craiovei saboteaza antrenorul, la fel ca la Dinamo. Sper ca domnul Rotaru sa faca repede curatenie in iarna si sa plece toti fundasii centrali cu exceptia lui Gaman si Screciu.

1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  19 Decembrie 2021, 09:24

Afara cu ei din echipa, pentru ca isi bat joc de noi suporterii si ne si injura unii dintre ei. O sa ajungem ca la Dinamo daca nu se iau masuri urgente. Asteptam curatenia de iarna si cei care au gresit mereu sa plece si ma refer la Constantin, Papp, Balasa, Capatana, iar Nistor, Campanu, Screciu, Pacaliciu si Baiaram sa spuna daca vor sa dea totul pe teren sau sa plece si ei. Sunt o rusine de echipa si majoritatea nu merita sa poarte tricourile ca le pateaza.

relu1250
relu1250  •  19 Decembrie 2021, 08:08
Postat de George Adrian Popescu pe 19 Decembrie 2021, 08:04

Ia uite, bă, și ce dacă le-am făcut ălora cadou un gol, trebuia sa ne scoată din hazna atacanții, zice Constantin, vca ultimul nimeni. Constantin este azi jucător de divizia C dar ia bani de la Craiova. Frumos management.

O fi fost,clauza la contractul lui !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează