FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Gaz Metan a suferit încă o depunctare » Cum arată clasamentul actualizat din play-out

Gaz Metan a pierdut fără drept de apel ultimul meci jucat, 0-4 cu UTA // foto: Facebook @ UTA Arad
Gaz Metan a pierdut fără drept de apel ultimul meci jucat, 0-4 cu UTA // foto: Facebook @ UTA Arad

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2022 13:12 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 13:46

Clubul Gaz Metan a fost penalizat de către Comisia de Disciplină a FRF pentru datoriile față de Sergiu Cristian Popovici (29 de ani), jucător la echipa din Mediaș în sezonul 2017/2018.

Formației din Mediaș i-au fost scăzute alte două puncte, cu care a ajuns la un total de 36 de puncte „topite” în acest sezon din cauza datoriilor. Cu această ultimă depunctare, Gaz Metan, ultima în play-out, a ajuns la -13 puncte în clasament.

Pe deasupra, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a dictat o interdicție la transferuri pentru sibieni.

CFR Cluj și-a prezentat situația financiară » Iată cifrele șocante! Liderul are datorii uriașe
CFR CLUJ
CFR Cluj și-a prezentat situația financiară » Iată cifrele șocante! Liderul are datorii uriașe

Gaz Metan a suferit încă o depunctare

Dacă datoriile către Popovici - jucător liber de contract în prezent - nu vor fi achitate în termen de 15 zile calendaristice, Gaz Metan va suferi o depunctare suplimentară, de alte două puncte.

În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancționează clubul Gaz Metan Mediaș cu interzicerea dreptului de a transfera și / sau legitima jucători în calitate de club cesionar și i se vor scădea puncte. 

Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv, pentru perioada 17.03.2022 – 31.03.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 27.04.2022.

- Decizia Comisiei de Disciplină, publicată pe lpf.ro

Cum arată clasamentul din play-out după ultima depunctare a lui Gaz Metan

În următoarea etapă din play-out, pe 11 aprilie, Gaz Metan va juca cu CS Mioveni.

Mai multe știri din Liga 1: 

Titularul lui Dinamo dezvăluie: „Am renunțat la 250.000 de euro” + „Asta e adevărata Universitatea”

Primarul l-a trimis pe Vlădoiu în fața jurnaliștilor: „Răutăți și aroganțe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
robotucigas
robotucigas  •  07 Aprilie 2022, 17:22

-un milioan sa mai joace când vor scade punctele astea. De ex pe an poți face 50-60 de puncte. Sa mai joace la pastile cailor. Nu este frumos ce le fac jucătorilor, când problema este la conducere și patroni. Multe echipe din România cum au văzut sânge au sărit și au luat jucători. În frunte cu CFR, părerea mea ca trebuia sa le dea ei jucători sa joace. Dar nu ăștia au sărit ca lupii la carne. Eu cred ca poți amentmda cluburile și depunctat, nu ei sunt de vina. Și conducători care dau la uni jucători salari astronomice ca este nepotul din vară, sau mai știu eu ce. Conducători trebuie sa plătească dacă clubul este pe minus, conducători trebuie sa plătească dacă sunt nereguli. Nu jucători, devine penibilă situația. De la +15 în fata lui Dinamo au ajuns sa aibe - 15 sau câte dracu sunt? Cui faceți jocurile asteaoare. DINAMO bineînțeles! Sa nu cumva ca Dinamo sa pice ca moare România. *** pe toți din fotbal, iar Dumnezeu sa va dea ce faceți voi în fotbal. Adică numai rău!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  07 Aprilie 2022, 17:15
Postat de anonim91 pe 07 Aprilie 2022, 14:26

Ce mai conteaza 2 puncte in minus? cand esti pe ultimul loc, fara nici o sansa pt salvarea de la retrogradare, nu mai conteaza faptul ca ii mai umfla cu 2 puncte in minus. felicitari , totusi, gazului pt ca face tot posibilul sa termine sezonul pe teren. altfel, zarurile sunt aruncate pt ei!

Vizionează asta, tula servici ai o norma. De ex la adunat de căpșuni, aduni 40 de lăzi și ești depunctat cu 10, 30 lăzi pe zi. Cam asta este și aici, băieți care au jucat au muncit. Dacă nu vrei să-i ma vezi în liga 1-a dă-le un milion de puncte în minus sa terminam cu asta. Pai se duc în liga a 2-a și minune își revin. Ia bani de la televiziune apoi iar cad. Este jenant ce se întâmplă. Ori ii desfintezi ca să nu mai facă și alți, oți lasă munca jucătorilor în pace. Mi se pare ca se fac jocurile pentru Dinamo. Anul trecut o metoda, anul asta sa pedepsim echipe sa le dam - 15 sau câte au. Penibil pana la Dumnezeu și înapoi. De asta nu o sa avem campionat corect vreodată. Vrem var cică, pai fraților mafia este în fotbal și nu arbitraj. Normal ca dacă uni din patroni ii îndeasă de bani clachează. Traiul este scump în România. Conducători de cluburi sunt vinovații, aici trebuie sa pedepsim. Ăștia trebuiesc sa facă pușcărie. De ex la Craiova de ani de zile vând cu 10 milioane și azi au datorie de 16 milioane. Asta este mistocăreală pe față, ca și CFR care câștigă tot dar spun ca au probleme financiare. Unde dracu li se duc banii? Man este păcat de munca copiilor, când vorbim ceva trebuie sa gândim cu capul

anonim91
anonim91  •  07 Aprilie 2022, 14:26

Ce mai conteaza 2 puncte in minus? cand esti pe ultimul loc, fara nici o sansa pt salvarea de la retrogradare, nu mai conteaza faptul ca ii mai umfla cu 2 puncte in minus. felicitari , totusi, gazului pt ca face tot posibilul sa termine sezonul pe teren. altfel, zarurile sunt aruncate pt ei!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează