FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

OFICIAL Gaz Metan a fost depunctată! Cum arată acum clasamentul + ce pedeapsă au mai primit medieșenii

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 15:08 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 16:38

Gaz Metan a fost penalizată cu două puncte, din cauza datoriilor, după cum anunța GSP.ro încă de miercuri.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să o depuncteze pe formația antrenată de Ilie Poenaru, din cauza datoriilor pe care le are către Ronaldo Deaconu, jucător care a plecat de la Gaz Metan pe 27 ianuarie.

Cine ar putea fi noul investitor din Liga 1: a fost măturător și a ajuns „Regele locuințelor” » A vrut să bage bani la CFR și FC Brașov și a fost invitat să cumpere Dinamo
INVESTITOR
Cine ar putea fi noul investitor din Liga 1: a fost măturător și a ajuns „Regele locuințelor” » A vrut să bage bani la CFR și FC Brașov și a fost invitat să cumpere Dinamo

Gaz Metan depunctată din cauza datoriilor

Formația din Mediaș a pierdut azi două puncte, astfel că a rămas cu 22. Gaz Metan riscă să mai fie depunctată dacă nu va achita datoriile către Ronaldo Deaconu de 110.000 de euro până la următorul termen, 2 martie 2022. În plus, depunctarea e însoțită și de o pedeapsă adițională: Gaz Metan nu mai poate legitima jucători până la plata sumei.

Gaz Metan a fost depunctată! Cum arată acum clasamentul + ce pedeapsă au mai primit medieșenii
*clasamentul înaintea depunctării lui Gaz Metan

Deaconu Octavian Ronaldo Andrei vs. CS Gaz Metan Mediaș - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancționează clubul CS Gaz Metan Mediaș cu măsura interzicerii dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și cu scăderea a două puncte pentru perioada 25.01.2022-08.02.2022. Termen 02.03.2022. 
– Decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Gaz Metan mai riscă o depunctare

Gaz Metan, locul 14, nu are restanțe doar către Deaconu. Clubul are numeroase datorii față de actualii și foștii angajați, iar săptămâna viitoare riscă o depunctare suplimentară, de alte două puncte. Un termen în acest sens va avea loc pe 17 februarie. Dacă Gaz Metan va achita datoriile față de Mihai Teja și fostul staff până atunci, care se ridică la 70.000 de euro, atunci va evita o eventuală a doua depunctare. 

În cel mai rău caz, Gaz Metan riscă să mai fie depunctată de două ori: încă o dată pentru datoria către Deaconu și o dată pentru restanța față de Teja și staff-ul acestuia.

Gaz Metan, finanțare de la stat, datorii la stat

Gaz Metan aștepta salvarea de la Romgaz, o societate de stat, în condițiile în care clubul înregistrează datorii către stat și e ilegal să fie finanțat de la bugetul public. Acesta e motivul pentru care ajutorul a fost blocat, măcar pentru moment.  Pe 15 februarie va avea loc un termen în care creditorii cer ca societatea să revină în insolvență, pentru că nu ar fi depășit reorganizarea în mod legal. Clubul are procese și cu fotbaliști care au rupt de curând contractele și au deschis procese la FIFA. 

„Datorii de peste trei milioane de euro”

Primarul Gheorghe Roman a scris în comunicatul pe care l-a publicat recent că Gaz Metan înregistrează datorii de peste trei milioane de euro. „E o situație delicată, ne vom întâlni pe 11 februarie pentru a analiza documentele financiare primite”, a spus edilul. El s-a referit la datoriile foarte mari atunci când a luat în calcul falimentul societății.

VIDEO Totul despre Gaz Metan - CFR Cluj

Citește și: 

Dezbaterea zilei, 11 februarie » Un club finanțat exclusiv de Stat, cum e CSA Steaua, ar trebui lăsat să joace în Liga 1? » „O relicvă comunistă” vs. „S-ar face dreptate” vs. „Statul să bage bani în altceva!”

EXCLUSIV Edi Iordănescu vorbește deschis despre defectele sale: „Orgoliul mi-a jucat feste!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
trink
trink  •  12 Februarie 2022, 01:39
Postat de Iordanescu Alin pe 11 Februarie 2022, 19:20

Trebuie să scape intr-un fel Dinamo !!! Penalizează Gazul până scapă Dinamo de retrogradare ! Si totul legal !!!

uite asa cainii umbla cu coada pe sus si anu asta chiar daca chelalaie la orice meci!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Februarie 2022, 23:14

la ce a jucat dinamo cu craiova, o sa ia bataie de la toti, inclusiv clinceni! sa nu aiba surpriza sa vada ca termina clinceni peste ei! sa nu mai zic ca nu e in stare sa bata la baraj nici o echipa de liga a doua!

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  11 Februarie 2022, 20:43

Gata,au inceput sa aplice planul de salvarea al lui Dinamo...inca o data! Comisiile salveaza Dinam o inca o data! Eventual,sapamna care vine o sa ne comunice si pe ce loc a terminat campionatul Dinamo!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează