FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

Vedeta lui Dinamo, arătată cu degetul după înfrângere: „Dispare din joc! Tot timpul e nemulţumit”

Deian Sorescu (numărul 22) a fost unul dintre cei mai criticați jucători ai lui Mircea Rednic. +10   FOTO
Deian Sorescu (numărul 22) a fost unul dintre cei mai criticați jucători ai lui Mircea Rednic.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 07:24 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 09:20

După Gaz Metan – Dinamo 2-1, Deian Sorescu (24 de ani) a fost unul dintre cei mai criticați jucători ai lui Mircea Rednic.

Gabi Balint a comentat prestația căpitanului lui Dinamo și a spus că este de părere că acesta are probleme mentale după ce a ratat șansa de a pleca în vară, când a fost dorit de FCSB și Legia Varșovia, sau că nu-i convine că Mircea Rednic nu-l mai folosește ca fundaș dreapta.

Gabi Balint îl critică pe Sorescu după Gaz Metan – Dinamo: „Dispare din joc. A căzut”

„Nu știu dacă Sorescu nu e în formă. El parcă are ceva. Ceva nu-i convine. E supărat! Ori nu-i convine postul, ori nu știu...

El a început foarte bine campionatul, dar după care a căzut. Îi vezi mimica, tot timpul e nemulțumit. Dispare din joc. Nu are constanță în joc, aici este o problemă. Poate și-a dorit să plece și nu a plecat, dar el trebuie să iasă din asta.

E o chestie psihologică la el, mentală. Nu e nimic fizic. Trebuie să se gândească la faptul că încă e cel mai bun jucător din echipă. Nu poate să fie la nivelul lui Moldoveanu sau la nivelul lui Amzar. Trebuie să simtă că e un lider”, a spus Balint, potrivit digisport.ro.

6 goluriare Sorescu în acest sezon, în 11 etape. A punctat de 5 ori în primele 3 runde și o dată în etapa a 11-a

Ne-a bătut Deaconu, până la golul lui meciul a fost echilibrat. Reușita a doua putea fi evitată. Am punctat la pregătirea jocului că Deaconu e periculos și dacă îi lași un metru. Am riscat și asta a fost!

Nu știu dacă a fost penalty pentru noi. Unii sunt în eclipsă de formă la noi, nu se regăsesc, precum Sorescu. Alții nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică. Pinto a dat siguranță, meci bun. Și Crețu în limitele lui. Păcat, dacă intram la pauză cu 0-0, adică evitam acele goluri, alta era soarta partidei. Și Ivanovski a făcut o partidă bună.

Dinamo va merge spre bine. Hai să eliminăm acele șuturi ale lui Deaconu! Vor mai veni jucători care să dea concurență la mijlocul terenului. Prea mult venim în spate, să ne luăm mingi. Trebuie să fim mai responsabili, cei cu experiență să se implice mai mult. E grav că am avut un singur șut pe poartă
 - Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Mircea Rednic, nemulțumit de atitudinea fotbaliștilor experimentați! De ce l-a schimbat pe Sorescu: „La unii e vorba și de asta”

La Dinamo sunt bani doar pentru ei » Șefi cu 15.000 de euro pe lună caută legende pentru voluntariat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  16 Octombrie 2021, 11:27

singura lui prb este cum zice banatanul "cal verde si ...."

Vezi toate comentariile (1)
Comentează