FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN - DINAMO // Edi Iordănescu ia o decizie extremă: „Sper să fie înțeleasă și respectată. Le prezint scuze fanilor, nu au nicio vină”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 13:50

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, anunță ieșirea din spațiul public pentru o perioadă nedeterminată.

  • Dinamo București - Gaz Metan Mediaș se joacă vineri, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Edi Iordănescu a fost eliminat la pauza meciului pierdut de Gaz Metan cu CFR Cluj, scor 0-3. Antrenorul medieșenilor a considerat decizia luată de Istvan Kovacs deplasată, a răbufnit în timpul interviurilor de la final și a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină. Edi Iordăescu ia acum o decizie extremă.

Comunicatul lui Edi Iordănescu: 

„Ca urmare a suspendării mele pentru 2 etape, suspendare pe care o consider absolut nedreapta, nejustificata, o insulta la adresa mea, a profesiei mele si a dreptului meu la munca, am decis ca pentru o perioada nedeterminata sa nu mai ies in spatiul public decat in situatiile in care regulamentul ma obliga! 

Imi cer scuze fata de presa, de jurnalisti, de suporterii Gazului, care nu au absolut nicio vina pentru aceasta situatie neplacuta in care sunt pus si mentionez ca decizia mea nu are legatura directa cu ei. Relatia mea si pozitia mea fata de presa ramane neschimbata, bazata pe respect total, mai ales ca de-a lungul timpului am aratat mereu deschidere, transparenta si disponibilitate la dialog si asa voi arata si in viitor. 

In acest moment aceasta este decizia mea si imi doresc sa fie inteleasa si respectata. Probabil ca la urmatorul joc cu Dinamo voi sta acasa, in fata televizorului, si nu voi putea ajuta echipa asa cum ar trebui s-o fac in conditii normale, pentru ca este greu din parcarea stadionului! Daca pozitia mea si cuvantul meu dupa jocul cu CFR nu au contat si am fost suspendat, ce rost mai are sa ies in spatiul public?”, se arată în comunicatul lui Edi Iordănescu.

Vezi și: 

DINAMO // Mihai Neicuțescu s-a accidentat grav la naționala U21 și va sta departe de gazon aproximativ 3 luni!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  16 Octombrie 2019, 23:53
Postat de gintonic pe 16 Octombrie 2019, 14:54

baiatu' lu' tata !

tu dute si vb acolo la tine, in Caracal, si despre echipa ta,!

chris_bu67
chris_bu67  •  16 Octombrie 2019, 16:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

încearcă în altă parte maică

strickland
strickland  •  16 Octombrie 2019, 15:08
Postat de romeverest pe 16 Octombrie 2019, 14:39

Cam multe fite in capul acestui baietas !! Pana acum nu a rupt gura targului, nu a castigat campionate si nu a dus echipe romanesti prin cupele europene !! Mai multa modestie nu strica !!

Dar cine e Istvan Kovacs? E vreun campion mondial la sah si nu stiu eu? Este complet irelevant CV-ul celor doi. Situatia e simpla: Un om acuza un alt om. Cel acuzat a cerut dreptul la aparare si i-a fost refuzat. E nevoie de mai multe detalii? Cum te-ai simti tu daca cineva ti-ar spune ca l-ai injurat in timp ce tu (sa zicem) vorbeai la telefon cu un prieten si ii spuneai "fac eu, omule". Nu ai dreptul la replica?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează